Н У Х Т

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

28 липня 2020

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе прийняти університет за квотою 1 (для вступників пільгових категорій, які мають право складати вступні іспити в університеті).

Зазначимо, що у 2020 році наш університет отримав значну кількість місць державного замовлення на більшість спеціальностей. Зокрема, максимальний обсяг державного замовлення на денну форму навчання становить: 181 «Харчові технології» – 332 особи, 162 «Біотехнологія та біоінженерія» – 35 осіб,  151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – 50 осіб, 131 «Прикладна механіка» – 30 осіб, 073 «Менеджмент» – 23 особи, 101 «Екологія» – 29 осіб, 161 «Хімічні технології та інженерія» – 41 особа тощо.

Усі вступники можуть переглянути максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році та ознайомитись із додатковою інформацією щодо вступу у розділі «Вступнику» сайту нашого університету.

Опублікований: 28-07-2020
Читайте також:
Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу

Уже традиційно на початку кожного семестру відбувається зустріч гарантки освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксани Салавор зі здобувачами-магістрантами щодо задоволеності якістю надання освітніх послуг і рівнем викладання окремих дисциплін. Такі зустрічі є важливими і при проведенні локального моніторингу освітньої програми дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу 04 лютого 2025

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна. Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик 02 грудня 2021

Працюємо і вчимося заради перемоги

Здобувачка 3 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спеціальності 144 «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла відбір серед понад 250 претенденток на освітній онлайн-модуль із урбаністики, запущений Громадською організацією STEM is FEM. Протягом чотирьох місяців 50 учасниць отримають практичні та теоретичні зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо і вчимося заради перемоги 17 жовтня 2022

Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128

16 жовтня 2024 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський завітали до Ліцею № 128 Дніпровського району міст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128 18 жовтня 2024