Н У Х Т

Невтомна праця на перемогу

19 липня 2022

Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат.

Викладачі й здобувачі освіти відділення туризму й готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету не менш достойно справляються з нинішньою ситуацію, ніж колективи інших структурних підрозділів навчально-наукового комплексу університету.

Крім успішного навчання, здобувачі відділення посилену увагу приділяють заняттям з англійської та польської мов, а також займаються активною волонтерською діяльністю.

Від самого початку вторгнення агресора у гуртожитку підготували необхідні умови для життя вимушених переселенців, майстри виробничого навчання готували для них смачні обіди та неодноразово брали участь у благодійних заходах, підтримуючи таким чином Збройні сили України.

Постраждалим від російської збройної агресії, надали не тільки матеріальну, але й психологічну підтримку. Викладачі відділення туризму й готельно-ресторанної справи організували цікаві ознайомчі екскурсії Луцьком і Волинню, які допомогли новим мешканцям відчути себе частинкою згуртованої волинської родини, покращити емоційний стан і вселити віру в добро й перемогу.

Також проводилися екоакції з упорядкування території довкола коледжу й у Старому місті, до яких долучилися всі небайдужі.

Невтомною працею й вірою в краще колектив відділення наближає перемогу України у війні проти агресора. Увесь колектив навчально-наукового комплексу НУХТ наближає її щодня своїми маленькими й великими перемогами, адже активне й творче життя триває, про що свідчать здобутки наших студентів і викладачів у конкурсах і різноманітних змаганнях. Все буде Україна!

Опублікований: 19-07-2022
Читайте також:
Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Успішні випускники надихають здобувачів освіти кафедри готельно-ресторанної справи до сумлінного навчання, професійного та особистого розвитку . Викладацький колектив кафедри був радий вітати в освітньому діджитал-просторі талановиту випускницю, креативну директорку івент-агенції Love Agency та проєкту Love Agency Kids Вікторію Новікову. Професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 лютого 2024

Широкі можливості для підвищення професійної кваліфікації викладачів

Сьогодення характеризується стрімким розвитком сучасних освітніх технологій, передових заходів та інноваційних методів викладання. Щодня формується величезна база наукових здобутків та знань, у зв'язку з чим якісний професійний розвиток стає необхідною умовою  сучасної освіти. Разом із тим, розвивається ринок послуг із забезпечення професійного вдо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкі можливості для підвищення професійної кваліфікації викладачів 28 серпня 2019

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі 11 листопада 2019

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 вересня 2025