Н У Х Т

Мотиваційна лекція та виїзні заняття для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

13 червня 2025

Мотиваційна лекція та виїзні заняття для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

У ході підготовки до підписання договору про співпрацю з компанією «Сілвер Сервіс Груп», що спеціалізується на наданні професійних аутсорсингових послуг у сфері гостинності, було реалізовано низку змістовних освітніх заходів, спрямованих на практичне занурення здобувачів освіти у реалії сучасного готельно-ресторанного бізнесу. Над ініціативою працювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, гарант бакалаврської освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Зокрема для першокурсників-бакалаврів у межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка Людмила Мамченко) відбулася мотиваційна онлайн-лекція «Як побудувати кар'єру в готельній індустрії», яку прочитав власник «Сілвер Сервіс Груп», банкетний менеджер Fairmont Grand Hotel Kyiv Владислав Сікаленко. Фахівець розповів про особливості кар’єрного росту у сфері HoReCa, поділився своїм професійним шляхом та закцентував увагу на важливості soft skills, гнучкості мислення та командної роботи для успіху в індустрії гостинності.

У рамках практичної підготовки здобувачі першого та другого курсів освітнього ступеня «Бакалавр», у межах вивчення дисциплін «Ресторанна справа» і «Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Ірина Корецька) побували на виїзному занятті, під час якого мали змогу ознайомитися з організаційними процесами обслуговування, технологічним устаткуванням і реальним функціонуванням сучасного готельно-ресторанного комплексу.

Особливо цінними були інтерактивність, відкрите спілкування зі спікером і можливість дізнатися про виклики й можливості індустрії гостинності «зсередини», що стало для здобувачів освіти справжнім мотивуючим імпульсом до професійного розвитку.

Кафедра висловлює щиру вдячність Владиславу Сікаленку за відкритість до партнерства, інвестиції в молодь і підтримку практичного складника освітнього процесу.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Актуальність академічної доброчесності – на часі

Кожному науково-педагогічному працівникові протягом своєї викладацької діяльності доводиться писати чимало наукових статей. Існує велика кількість наукових видань: журналів (як вітчизняних, так і міжнародних), збірників статей, матеріалів конференцій тощо. Останнім часом в освіті велика увага приділяється дотриманню правил академічної доброчесност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність академічної доброчесності – на часі 27 квітня 2020

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню 28 січня 2019

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти 4 курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України протягом вересня. Цього року здобувачі проходили практику на підприємствах ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «КИЇВ ХЛІБ», ТОВ «Столичний пека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 жовтня 2022

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 лютого здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прибули на переддипломну практику на ТОВ «НПП ІНТА». Для них це чудова можливість поглибити свої знання в підготовці до дипломного проєкту та визначитися з об’єктом проєктування чи модернізації. Кожний візит на це підприємство дуже цікавий. У цеху збирання знаходиться одночасно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2021