Н У Х Т

Мотиваційна лекція та виїзні заняття для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

13 червня 2025

Мотиваційна лекція та виїзні заняття для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

У ході підготовки до підписання договору про співпрацю з компанією «Сілвер Сервіс Груп», що спеціалізується на наданні професійних аутсорсингових послуг у сфері гостинності, було реалізовано низку змістовних освітніх заходів, спрямованих на практичне занурення здобувачів освіти у реалії сучасного готельно-ресторанного бізнесу. Над ініціативою працювали завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, гарант бакалаврської освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко.

Зокрема для першокурсників-бакалаврів у межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка Людмила Мамченко) відбулася мотиваційна онлайн-лекція «Як побудувати кар'єру в готельній індустрії», яку прочитав власник «Сілвер Сервіс Груп», банкетний менеджер Fairmont Grand Hotel Kyiv Владислав Сікаленко. Фахівець розповів про особливості кар’єрного росту у сфері HoReCa, поділився своїм професійним шляхом та закцентував увагу на важливості soft skills, гнучкості мислення та командної роботи для успіху в індустрії гостинності.

У рамках практичної підготовки здобувачі першого та другого курсів освітнього ступеня «Бакалавр», у межах вивчення дисциплін «Ресторанна справа» і «Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Ірина Корецька) побували на виїзному занятті, під час якого мали змогу ознайомитися з організаційними процесами обслуговування, технологічним устаткуванням і реальним функціонуванням сучасного готельно-ресторанного комплексу.

Особливо цінними були інтерактивність, відкрите спілкування зі спікером і можливість дізнатися про виклики й можливості індустрії гостинності «зсередини», що стало для здобувачів освіти справжнім мотивуючим імпульсом до професійного розвитку.

Кафедра висловлює щиру вдячність Владиславу Сікаленку за відкритість до партнерства, інвестиції в молодь і підтримку практичного складника освітнього процесу.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін

15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін 18 квітня 2024

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту. Його можна завантажити у форматі .pdf за посиланням. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ 28 квітня 2022

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 червня 2019

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021