15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».
Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву.
На свято завітали почесні гості: доцент кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ Андрій Гавриш, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Гаврилюк, власник «Фонтуш Бутік Готель» Тарас Клим, власник готельно-ресторанного комплексу «Бельведер» Зіновій Стефуняк.
У конкурсі взяли участь 17 команд з числа студентів та їх родичів, які вразили суворих суддів своїми гастрономічними вміннями.
Під час виконання конкурсного завдання у кухні-лабораторії всі бажаючі гості свята мали можливість спостерігати за дійством.
За результатами роботи, журі визначило номінації та переможців у них:
- За підтримку галицьких традицій - Діана Царук з мамою Любов Ярославівною
- За поєднання традицій сучасності та минулого - Богдан Марусяк разом із братом Василем Гавучаком
- За кращу рибну страву - Роман Кривоносюк і мама Наталія Олегівна
Переможці отримали від організаторів свята цінні подарунки, а від вокального ансамблю юнаків «Веселкові струни» - пісенне вітання.
Адміністрація коледжу щиро вдячна всім учасникам конкурсу за любов до історії свого роду та високий рівень кулінарного мистецтва.