Н У Х Т

Висока якість викладання – запорука успіху

30 вересня 2020

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують відкриті заняття для студентів і колег-викладачів.

29 вересня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася відкрита лекція з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», яку для студентів третього курсу прочитала професор Тетяна Пирог. Лекція, присвячена темі «Систематика прокаріот», була вдало проілюстрована мультимедійною презентацією та розпочалася з повторення матеріалу минулого заняття. Лектор постійно підтримувала діалог зі студентами, акцентувала увагу на новітніх підходах до систематики бактерій, їх перевагах і недоліках, ґрунтовно відповідала на питання щодо теми.

Окрім студентів заняття відвідали заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю Юрій Резніченко, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, Світлана Тетеріна, Світлана Старовойтова, Олександр Воронцов, Людмила Буценко та асистенти кафедри Тетяна Сулейко, Лілія Ключка, Олена Сапура, Віктор Удимович, Тетяна Белемець. У режимі Zoom-конференції до лекції долучився доцент кафедри Юрій Пенчук.

Усі присутні високо оцінили викладацьку майстерність лектора, відзначили постійний контакт із аудиторією та доступність подання такого непростого для сприйняття матеріалу.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils

Реалізуючи право здобувачів вищої освіти на вільний вибір освітньої траєкторії відповідно до навчальних планів підготовки за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 161 «Хімічні технології та інженерія» дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) провела зустрічі зі здобувачами 1-3 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» ден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils 25 квітня 2024

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 21 лютого 2024

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права

Навчання в нашому університеті – це не лише заняття та лекції, а і цікаві ігри бізнесового характеру, метою яких є розвиток навичок і здібностей з роботи в команді, застосування отриманих знань на практиці: ведення економічного аналізу, фінансових розрахунків, інвестування капіталу, підрахунку доходів та витрат і багато іншого. Спільно із ведучою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права 10 жовтня 2023