Н У Х Т

Висока якість викладання – запорука успіху

30 вересня 2020

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують відкриті заняття для студентів і колег-викладачів.

29 вересня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася відкрита лекція з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», яку для студентів третього курсу прочитала професор Тетяна Пирог. Лекція, присвячена темі «Систематика прокаріот», була вдало проілюстрована мультимедійною презентацією та розпочалася з повторення матеріалу минулого заняття. Лектор постійно підтримувала діалог зі студентами, акцентувала увагу на новітніх підходах до систематики бактерій, їх перевагах і недоліках, ґрунтовно відповідала на питання щодо теми.

Окрім студентів заняття відвідали заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю Юрій Резніченко, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, Світлана Тетеріна, Світлана Старовойтова, Олександр Воронцов, Людмила Буценко та асистенти кафедри Тетяна Сулейко, Лілія Ключка, Олена Сапура, Віктор Удимович, Тетяна Белемець. У режимі Zoom-конференції до лекції долучився доцент кафедри Юрій Пенчук.

Усі присутні високо оцінили викладацьку майстерність лектора, відзначили постійний контакт із аудиторією та доступність подання такого непростого для сприйняття матеріалу.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Навчайся, працюючи

Усе більше і більше можливостей відкривається перед сучасною молоддю. Світ постійно змінюється, модернізується, ринок праці потребує усе більше нових кваліфікованих кадрів, тому система освіти також не стоїть на місці. Завданням університету при цьому є формування у здобувача освіти компетентностей, які дозволять йому пристосовуватися до різноманіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчайся, працюючи 21 жовтня 2022

Командна робота – чудовий результат!

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у першому семестрі цього навчального року вивчали дисципліну «Технології хлібобулочних виробів». Її програмою передбачено вивчення методик визначення показників якості пшеничного та житнього борошна, його хлібопекарських властивостей. Проте, найцікавіше – лабораторні роботи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Командна робота – чудовий результат! 27 грудня 2023

Відкрита лекція завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

16 вересня 2022 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна прочитала відкриту лекцію «Структура пневматичних систем. Мета і завдання дисципліни. Класифікація пневмоприводів, їх синтез та приклади застосування у харчовій промисловості» з курсу «Пневматика та пневмоприводи» для здобувачів освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 16 вересня 2022

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники

Друга половина ХХ століття була ознаменована бурхливим розвитком вітчизняної індустрії мікроорганізмів і створенням нової галузі – мікробіологічної промисловості, яка потребувала нових фахівців. Для підготовки таких спеціалістів у кінці 60-х років на базі кафедри технічної мікробіології Київського технологічного інституту харчової промисловості (ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники 02 грудня 2020