Н У Х Т

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

05 грудня 2022

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

Цінним для сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка є зустрічі зі своїми талановитими випускниками, які реалізувалися професійно і особистісно й готові ділитися знаннями і досвідом зі студентами.

Цього разу спікерка – Вікторія Новікова, обдарована випускниця, учасниця студентського самоврядування, яка виконувала обов’язки заступниці голови студентської ради факультету і голова культурно-масового сектору, тричі лауреатка університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, нині – івенторка приватного та корпоративного сегменту. Слухачі в онлайні – здобувачі освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовий лекторій був організований за ініціативи в.о. декана факультету, гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової, на запрошення заступниці декана Олени Тищенко і лекторки дисципліни «Організація заходів в галузі» Ольги Пушки.

Під час освітнього онлайн-заходу студенти дізналися нюанси і тонкощі проведення формальних і неформальних заходів, масових і групових, відкритих і закритих – конференцій, презентацій, тренінгів, корпоративів, благодійних акцій. Про хард і софтскіли івентора-професіонала, історію професійного становлення випускниці, яка почалася у рідному університеті з організації факультетських та університетських заходів, лайфхаки професії, планування, організацію, координацію івенту, комунікації із замовниками, вибір локації та її оформлення, організацію послуги харчування, розважальної програми.

Спікерка надала практичні та цікаві кейси з підготовки й проведення заходів і поділилася власним досвідом організації різних видів івентів.

Під час нетворкінгу зі студентами Вікторія Новікова наголошувала на важливості невпинного навчання, прагнення до особистісного й професійного саморозвитку у сфері гостинності.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні Вікторії за інсайти івент-менеджменту, професіоналізм, ентузіазм, натхнення і мотивуючі меседжі студентству, теплі спогади про роки навчання, участь у формуванні і розвитку бренду факультету, відданість цінностям і традиціям рідного факультету та університету! Вони пишаються досягненнями своєї випускниці та вірять в її яскраву зірку, запалену факультетом!

Вікторія зі своєї сторони подякувала факультету за неоціненний внесок у розвиток її особистості й становлення як професіонала.

Бажаємо Вікторії успішно розвивати професійні проєкти і особистий бренд! Чекатимемо нових онлайн і офлайн зустрічей! Освіта – також наша зброя! Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна!

Опублікований: 05-12-2022
Читайте також:
Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники дека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит 20 червня 2019

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування разом із завідувачкою відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету Інною Путіліною почали науковий лютий, провівши консультативний семінар щодо особливостей розміщення наукових праць в університетському репозитарії та наукометричній базі Google Scholar. Під час ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 06 лютого 2023

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції

Участь у конференції – завжди прекрасна можливість для здобувачів поділитися з широкою аудиторією результатами своєї кропіткої праці у написанні дипломних робіт як наукового, так і інженерного спрямування. А для магістрантів І року навчання – це також і чудова нагода пройти першу апробацію майбутніх кваліфікаційних робіт. 15 квітня у онлайн-режимі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції 16 квітня 2021

Вітання ректора з Днем Соборності...

Шановні викладачі, співробітники, студенти!  Від щирого серця вітаю вас із Днем Соборності України! День 22 січня 1919 року, коли був проголошений Акт возз'єднання, навічно закарбувався в українській національній історії як величне і значуще свято. Ці славні історичні події заклали першооснову єдиної та неподільної незалежної і соборної сучасної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректора з Днем Соборності... 22 січня 2018