Н У Х Т

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

05 грудня 2022

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

Цінним для сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка є зустрічі зі своїми талановитими випускниками, які реалізувалися професійно і особистісно й готові ділитися знаннями і досвідом зі студентами.

Цього разу спікерка – Вікторія Новікова, обдарована випускниця, учасниця студентського самоврядування, яка виконувала обов’язки заступниці голови студентської ради факультету і голова культурно-масового сектору, тричі лауреатка університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, нині – івенторка приватного та корпоративного сегменту. Слухачі в онлайні – здобувачі освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовий лекторій був організований за ініціативи в.о. декана факультету, гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової, на запрошення заступниці декана Олени Тищенко і лекторки дисципліни «Організація заходів в галузі» Ольги Пушки.

Під час освітнього онлайн-заходу студенти дізналися нюанси і тонкощі проведення формальних і неформальних заходів, масових і групових, відкритих і закритих – конференцій, презентацій, тренінгів, корпоративів, благодійних акцій. Про хард і софтскіли івентора-професіонала, історію професійного становлення випускниці, яка почалася у рідному університеті з організації факультетських та університетських заходів, лайфхаки професії, планування, організацію, координацію івенту, комунікації із замовниками, вибір локації та її оформлення, організацію послуги харчування, розважальної програми.

Спікерка надала практичні та цікаві кейси з підготовки й проведення заходів і поділилася власним досвідом організації різних видів івентів.

Під час нетворкінгу зі студентами Вікторія Новікова наголошувала на важливості невпинного навчання, прагнення до особистісного й професійного саморозвитку у сфері гостинності.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні Вікторії за інсайти івент-менеджменту, професіоналізм, ентузіазм, натхнення і мотивуючі меседжі студентству, теплі спогади про роки навчання, участь у формуванні і розвитку бренду факультету, відданість цінностям і традиціям рідного факультету та університету! Вони пишаються досягненнями своєї випускниці та вірять в її яскраву зірку, запалену факультетом!

Вікторія зі своєї сторони подякувала факультету за неоціненний внесок у розвиток її особистості й становлення як професіонала.

Бажаємо Вікторії успішно розвивати професійні проєкти і особистий бренд! Чекатимемо нових онлайн і офлайн зустрічей! Освіта – також наша зброя! Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна!

Опублікований: 05-12-2022
Читайте також:
На кафедрі фінансів розпочав роботу постійно діючий науковий гурток «Фінансовий аналітик»

У першому в 2025-2026 навчальному році засіданні гуртка взяли участь здобувачі першого курсу освітньої програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». З вітальним словом до учасників звернулася керівниця гуртка – завідувачка кафедри, професорка Лада Шірінян. Вона ознайомила здобувачів освіти з цілями діяльності наукового гурт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фінансів розпочав роботу постійно діючий науковий гурток «Фінансовий аналітик» 30 жовтня 2025

Профорієнтаційний БІОмарафон – триває!

Продовжується один із найважливіших періодів для кожного старшокласника та разом із ними для батьків – тяготи вибору вищого навчального закладу та майбутньої спеціальності. Як показує практика, не тільки гарна реклама може дати необхідну інформацію для такого вибору, а ще більш інформативним може бути спілкуванням з її носіями. Тому наші випускові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний БІОмарафон – триває! 02 грудня 2019

Майстер-клас від команди Євгена Клопотенка для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи у змішаному форматі відбувся натхненний і захопливий кулінарний захід, присвячений інноваційним підходам у приготуванні звичних продуктів: гороху, коренеплодів і різних круп за участі операційного шефа мережі закладів Євгена Клопотенка, здобувача спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтринг» Іллі К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від команди Євгена Клопотенка для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2025

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» представили свій науковий доробок на міжнародній конференції

І знову приємні весняні новини… Нещодавно закінчився період дистанційного навчання, і у наших молодих біотехнологів та їх керівників вже є наукові здобутки. Нещодавно відбулася ІІ Міжнародна науково-практична дистанційна конференція «Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів», організатор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» представили свій науковий доробок на міжнародній конференції 17 березня 2018