Н У Х Т

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

20 листопада 2023

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

17 листопада 2023 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася захоплююча гостьова лекція. Її влаштував випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який наразі працює інженером у компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG».

«GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже столітньою історією, глобальний експерт з рішень для опалення та охолодження, який є ключовим партнером для широкого кола галузей. Широкий спектр її діяльності включає зберігання їжі відповідного стандарту свіжості, забезпечення комфортних умов у офісах і виробництво відновлюваної енергії.

Під час зустрічі, що відбулася в рамках курсу «Холодильні машини» (викладач — доцент Роман Грищенко), фахівець поділився зі здобувачами групи ХМ-4-8ск власним професійним досвідом роботи у міжнародній компанії. Він розповів про реалізацію проєктів, особливості розрахунку теплообмінного обладнання для холодильних машин. Особливу зацікавленість студентів викликала дискусія щодо функціоналу порталу «myGÜNTNER», який надає надзвичайно широкі можливості для сучасних інженерів з холодильної техніки.

Викладачі та студенти щиро вдячні Дмитру Ждану за цікаву зустріч. Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого пишається своїми випускниками!

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників. По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 10 січня 2020

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти

15 березня 2022 року, за участю Сергія Шкарлета відбулося надзвичайне засідання Секторальної робочої групи «Освіта і наука» при МОН для формування міжнародної коаліції на підтримку української освіти. «Станом на 15 березня 2022 року 400 закладів освіти постраждали від бомбардувань і обстрілів. 59 з них зруйновано повністю, а кількість біженців ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти 16 березня 2022

Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики

У період карантину активно вивчає та впроваджує передовий досвід організації дистанційної форми навчання доцент кафедри фізики Володимир Вишняк. Фахівцю надзвичайно цікаво, яким чином реалізуються дані проекти в середній школі та у закладах вищої освіти. Викладач глибоко переконаний, що за новітніми технологіями майбутнє. Успішне проходження диста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики 30 березня 2020