Н У Х Т

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

20 листопада 2023

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

17 листопада 2023 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася захоплююча гостьова лекція. Її влаштував випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який наразі працює інженером у компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG».

«GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже столітньою історією, глобальний експерт з рішень для опалення та охолодження, який є ключовим партнером для широкого кола галузей. Широкий спектр її діяльності включає зберігання їжі відповідного стандарту свіжості, забезпечення комфортних умов у офісах і виробництво відновлюваної енергії.

Під час зустрічі, що відбулася в рамках курсу «Холодильні машини» (викладач — доцент Роман Грищенко), фахівець поділився зі здобувачами групи ХМ-4-8ск власним професійним досвідом роботи у міжнародній компанії. Він розповів про реалізацію проєктів, особливості розрахунку теплообмінного обладнання для холодильних машин. Особливу зацікавленість студентів викликала дискусія щодо функціоналу порталу «myGÜNTNER», який надає надзвичайно широкі можливості для сучасних інженерів з холодильної техніки.

Викладачі та студенти щиро вдячні Дмитру Ждану за цікаву зустріч. Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого пишається своїми випускниками!

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Цікаві факти про обладнання у закладах ресторанного господарства

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня відбулося відкрите лекційне заняття «Місильно-перемішувальне обладнання» к.т.н., доцента Ольги Коваль з навчальної дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства». Лекція була прочитана для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Під час лекції студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про обладнання у закладах ресторанного господарства 18 березня 2019

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко провела відкрите лекційне заняття «Призначення та характеристика технологічних операцій виробництва хліба» для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 вересня 2020

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024

Вступники до бакалаврату – у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого за активної підтримки директора інституту Сергія Блаженка відбулася зустріч зі вступниками до бакалаврату. За сприяння викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашими гостями були створені електронні кабінети вступника та отримані роз'яснення щодо покрокового вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату – у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого 05 липня 2024