Н У Х Т

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022

22 грудня 2022

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022

16-17 грудня 2022 р. студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Арсен Салій і Анна Гандз під керівництвом викладачки І категорії Циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяни Голдун взяли участь у 16-му міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2022, який проходив у м. Жешув – Зал «Podpromie» (Польща).

Організатори конкурсу мали на меті пробудження і зацікавлення європейським кулінарним мистецтвом і кухнею fusion; поширення і пропагування натуральних продуктів і традиційних методів виготовлення продукції; порівняння можливостей і досягнень учнів зі шкіл з однаковим профілем навчання з країни і з-за кордону; розповсюдження сучасної форми вдосконалення професійних здібностей, які поєднують кулінарні традиції зі сучасними методами; підняття рівня освіти і розвиток професійних умінь учнів; заохочення до пошуку ідей і кулінарного натхнення; упровадження використання принципів естетики, гармонії в кулінарному мистецтві.

Наші учасники представили дві конкурсні страви – свинячу вирізку з морквяним кремом, грибним соусом і соусом демі гляс і десерт «Тропічна насолода». Вони достойно представили навчальний заклад, здобувши III місце і новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Вітаємо!

Опублікований: 22-12-2022
Читайте також:
На варті фінансових ризиків підприємства…

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки Світлани Бойко приєдналися до вебінару-воркшопу «Як належна перевірка компаній та осіб допоможе бізнесу керувати ризиками сьогодення», організованого компанією «YouControl». На прикладі кейсів була проведена перевірка всіх ризиків потенційних контрагент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На варті фінансових ризиків підприємства… 31 березня 2023

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Питання етики є завжди актуальним у будь-якому контексті, а питання наукової етики тим більше з огляду на прагнення України інтегруватись у європейський і світовий освітній та науковий простори. Важливими для України є кроки на шляху до академічної доброчесності. У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 11 жовтня на кафедрі мехатро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2022

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ

З нагоди відзначення в Україні Дня Героїв Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі нашого університету 20 лютого відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні. Участь у заходах Свалявського технічного коледжу НУХТ взяли учасники цих подій-свалявчани Іван Штулера та Іван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ 21 лютого 2018

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи

Кажуть, що справжніми студентами стають після успішного «закриття» першої сесії. Однак біотехнологи-першокурсники вважають інакше: «Студентами стають після вдалого захисту першої курсової роботи». Безсонні ночі, хвилювання, місяці кропіткої праці над літературою – і ось: у спекотні літні дні першокурсники виступають із захистами курсових робіт із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи 10 червня 2019