Н У Х Т

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

20 червня 2022

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У нинішні непрості часи для нашої держави одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 17 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Незважаючи на всі складнощі, колектив кафедри переналаштувався на роботу за новими вимогами. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли професорка Ірина Шевченко, доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 8 робіт охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність і практичну спрямованість представлених робіт, що надзвичайно приємно, адже їх підготовка та проведення захисту відбувались у дуже нестандартних умовах.

Під час захисту випускних робіт здобувачі продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, впровадження ресурсозберігаючих технологій, зуміли спроєктувати виробництва з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища.

На підставі успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Після оголошення результатів, голова ЕК, професор Василь Пасічний побажав здобувачам мирного неба, плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним випускником-бакалавром на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів. 

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мали виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години сьогодні, 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету. Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня 01 серпня 2019

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech»

На базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка  відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія». На конкурс була подана 71 студентська наукова робота, що надійшли із 40 закладів вищої освіти. На підсумкову науково-практичну конференцію запросили авторів 20 наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech» 08 травня 2018

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 вересня 2022