Н У Х Т

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

20 червня 2022

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У нинішні непрості часи для нашої держави одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 17 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Незважаючи на всі складнощі, колектив кафедри переналаштувався на роботу за новими вимогами. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли професорка Ірина Шевченко, доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 8 робіт охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність і практичну спрямованість представлених робіт, що надзвичайно приємно, адже їх підготовка та проведення захисту відбувались у дуже нестандартних умовах.

Під час захисту випускних робіт здобувачі продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, впровадження ресурсозберігаючих технологій, зуміли спроєктувати виробництва з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища.

На підставі успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Після оголошення результатів, голова ЕК, професор Василь Пасічний побажав здобувачам мирного неба, плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним випускником-бакалавром на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів. 

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020

Вперше і перший

Уперше наш університет долучився до програми COIL (Collaborative Online International Learning,), яка адмініструється командою EducationUSA Ukraine, за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. І перший проєкт був реалізований на кафедрі інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки. Спільне міжнародне онлайн-навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше і перший 10 квітня 2024

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Традиційною атракцією для гостей Дня вступника нашого університету є професійні майстер-класи навчальних підрозділів, які прагнуть здивувати і професійно орієнтувати майбутніх вступників. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не є виключенням і кожного разу із допомогою компетентних викладачів, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 24 травня 2024

Відбудуємо альма матер разом!

Дорогі випускники НУХТ, партнери університету! Що роблять українці, коли у їх житті біда? Перше – запитують «Як Ти?», далі – об’єднуються, підтримують і допомагають один одному. І це дає сили подолати складнощі, повернути втрачений контроль над ситуацією, спокійно та зважено прийняти найбільш раціональні рішення. Від початку війни вже кожен із н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбудуємо альма матер разом! 01 червня 2023