Н У Х Т

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

11 січня 2024

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до складу робочої групи, здобувачі та випускники освітньої програми, було присвячене основному питанню – проведенню щорічного локального моніторингу освітньої програми та забезпечення якості надання освітніх послуг.

Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко окреслила коло завдань, які потребують вивчення задля оптимального та ефективного проведення локального моніторингу і в подальшому удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Членам робочої групи, зокрема, належить завершити детальний аналіз інформаційного, методичного і кадрового забезпечення освітнього процесу, врахувати думку здобувачів та випускників освітньої програми, висловлену під час щорічних опитувань, врахувати рекомендації експертних груп і галузевих експертних рад НАЗЯВО, висловлені під час акредитації інших освітніх програм у 2022-2023 н.р., встановити сильні та слабкі сторони реалізації освітньої програми.

Крім того, робоча група опрацювала результати опитування здобувачів щодо якості викладання дисциплін у весняно-літньому та осінньо-зимовому семестрах відповідно 2022-2023 н.р. і 2023-2024 н.р., що висвітлені на сайті НУХТ.

У підсумку засідання були визначені основні вектори подальшої роботи над удосконаленням освітнього процесу реалізації освітньої програми та шляхи покращення змісту певних освітніх компонент із урахуванням думки здобувачів, випускників і стейкхолдерів. Попереду – кропітка праця задля забезпечення високої якості надання освітніх послуг за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Опублікований: 11-01-2024
Читайте також:
Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 грудня 2024

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі

14 вересня у Київській міській державній адміністрації  відбувся Міжнародний екологічний форум до Міжнародного дня озонового шару, що проводиться кожного року. Цей захід відвідали і представники кафедри екології та збалансованого природокористування, доценти Ольга Тогачинська, Оксана Салавор і магістри Аліна Расулова та Олександр Антофій. Тема Фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі 17 вересня 2018