Н У Х Т

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 червня 2020

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 червня відбувся черговий англомовний освітній вебінар від міжнародного партнера кафедри готельно-ресторанної справи Swiss Education Group (SEG). Участь у заході у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» брали здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Формат – панельна дискусія від управлінців міжнародної готельної мережі «Рітц-Карлтон» (Ritz-Carlton) на тему «Лідерство в індустрії гостинності».

Спікери панельної дискусії:

Сандра Есторнелл, генеральний директор 5-зіркового Zadun, Ritz-Carlton Reserve у Мексиці, яка працювала у готелях у США, Іспанії, Панами та Австрії, має великий досвід у відкритті готельних підприємств;

Граньє Джонстон, HR-директор курортного готелю The Ritz-Carlton, Дубай, який має майже 30-річний досвід роботи в галузі індустрії гостинності, експерт з питань управління людськими ресурсами;

Жорді Сала, HR-директор 5-зіркового курортного готелю Hotel Arts Barcelona, який має досвід роботи у готельному бізнесі більше 28 років, 26 із яких – у готелях міжнародної мережі «Ріц-Карлтон».

Під час онлайн-спілкування учасники панельної дискусії розмірковували про вплив пандемії Covid-19 на розвиток готельного господарства у світі, лідерство в індустрії гостинності, нові виклики для топ-менеджменту і яким має бути лідер у сфері гостинності завтра.

Удосконалюємо освітній процес в умовах карантину впровадженням вебінарів від провідних фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

 

Опублікований: 22-06-2020
Читайте також:
З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв

Викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організовано та проведено виїзні лабораторні роботи з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» (Змістовий модуль 10. «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв 14 червня 2024

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива

Студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТХ-3-5) з наставницею, асистенткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Бурченко відвідали крафтову пивоварню «BeerMaster Brevery» торгівельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану у ТЦ «Республіка» міста Києва. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива 20 травня 2024

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету

Творчо готуються до святкування Великодня наші здобувачі освіти. 29 та 30 квітня в університеті пройшов майстер-клас з писанкарства від студентської ради університету. Всі охочі могли навчитися або розвинути свої навички цієї давньої техніки. Також за допомогою приймальної комісії до участі були запрошені учні декількох шкіл. Мистецтву писанкарств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету 01 травня 2024

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі

Наші викладачі скористалися черговою нагодою поглибити свої знання та розвинути науково-дидактичні компетенції з точки зору викликів, рішень і перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в ході стажування «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи» від факультету наук про освіту Білостоцького...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі 12 серпня 2022