Н У Х Т

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 червня 2020

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 червня відбувся черговий англомовний освітній вебінар від міжнародного партнера кафедри готельно-ресторанної справи Swiss Education Group (SEG). Участь у заході у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» брали здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Формат – панельна дискусія від управлінців міжнародної готельної мережі «Рітц-Карлтон» (Ritz-Carlton) на тему «Лідерство в індустрії гостинності».

Спікери панельної дискусії:

Сандра Есторнелл, генеральний директор 5-зіркового Zadun, Ritz-Carlton Reserve у Мексиці, яка працювала у готелях у США, Іспанії, Панами та Австрії, має великий досвід у відкритті готельних підприємств;

Граньє Джонстон, HR-директор курортного готелю The Ritz-Carlton, Дубай, який має майже 30-річний досвід роботи в галузі індустрії гостинності, експерт з питань управління людськими ресурсами;

Жорді Сала, HR-директор 5-зіркового курортного готелю Hotel Arts Barcelona, який має досвід роботи у готельному бізнесі більше 28 років, 26 із яких – у готелях міжнародної мережі «Ріц-Карлтон».

Під час онлайн-спілкування учасники панельної дискусії розмірковували про вплив пандемії Covid-19 на розвиток готельного господарства у світі, лідерство в індустрії гостинності, нові виклики для топ-менеджменту і яким має бути лідер у сфері гостинності завтра.

Удосконалюємо освітній процес в умовах карантину впровадженням вебінарів від провідних фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

 

Опублікований: 22-06-2020
Читайте також:
У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам

27 лютого щемливе свято прощання з випускниками відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ). Нагадаємо, що інститут був створений менше року назад, тож це було перше вручення дипломів, що додало хвилювання урочистостям, адже адміністрація прагнула подарувати своїм першим випускникам по-справжньому тепле сімейне й незабутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам 27 лютого 2017

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. 22 березня 2021

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Рівень викладання – відмінний!

Днями викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергій Грибков і Олена М’якшило провели відкриті заняття для здобувачів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Завідувач кафедри Сергій Грибков 27 жовтня прочитав лекцію здобувачам першого курсу з дисципліни «Основи програмування та розроблення алгоритмів». Доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень викладання – відмінний! 03 листопада 2022