Н У Х Т

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

17 january 2024

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до складу робочої групи, здобувачі та випускники освітньої програми, було присвячене основному питанню – проведенню щорічного локального моніторингу освітньої програми та забезпечення якості надання освітніх послуг.

Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко окреслила коло завдань, які потребують вивчення задля оптимального та ефективного проведення локального моніторингу і в подальшому удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Членам робочої групи, зокрема, належить завершити детальний аналіз інформаційного, методичного і кадрового забезпечення освітнього процесу, врахувати думку здобувачів та випускників освітньої програми, висловлену під час щорічних опитувань, врахувати рекомендації експертних груп і галузевих експертних рад НАЗЯВО, висловлені під час акредитації інших освітніх програм у 2022-2023 н.р., встановити сильні та слабкі сторони реалізації освітньої програми.

Крім того, робоча група опрацювала результати опитування здобувачів щодо якості викладання дисциплін у весняно-літньому та осінньо-зимовому семестрах відповідно 2022-2023 н.р. і 2023-2024 н.р., що висвітлені на сайті НУХТ.

У підсумку засідання були визначені основні вектори подальшої роботи над удосконаленням освітнього процесу реалізації освітньої програми та шляхи покращення змісту певних освітніх компонент із урахуванням думки здобувачів, випускників і стейкхолдерів. Попереду – кропітка праця задля забезпечення високої якості надання освітніх послуг за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Published on: 17-01-2024
Read also:
Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

READ YOURSELF

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 december 2023

Головні тренди у виробництві продуктів харчування на гостьовій лекції для магістрантів

11 жовтня на кафедрі технології консервування відбулася гостьова лекція «Головні тренди у виробництві їжі та продуктів харчування до 2030 року», яку для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і «Технології зберігання, консервування та перер...

READ YOURSELF

Головні тренди у виробництві продуктів харчування на гостьовій лекції для магістрантів 12 october 2023

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

READ YOURSELF

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 february 2025

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ

15 жовтня у спортивному комплексі університету відбулося урочисте нагородження спортсменів-переможців турнірів, присвячених до 135-річчю від дня заснування університету. З вітальним словом до учасників церемонії звернувся проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко. Він же вручив нагороди спортсменам, які брали участь у змаганнях. Подяк...

READ YOURSELF

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ 17 october 2019