Н У Х Т

З Міжнародним днем студента!

17 november 2021

З Міжнародним днем студента!

vitannia

Published on: 17-11-2021
Read also:
Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

Постійне навчання, саморозвиток, мотивація та підвищення професіоналізму й компетентності педагога є важливою складовою успіху кожного навчального закладу. 18-19 квітня 2019 року доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко пройшла підвищення кваліфікації у формі тренінгу «Гейміфікація у процесі викладання просторових дисциплін», який проводил...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому 20 april 2019

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

READ YOURSELF

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 april 2023

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Нап...

READ YOURSELF

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 19 december 2019

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів»

Сучасний асортимент хлібобулочних виробів вражає різноманіттям форм і смаків та здатний задовольнити вимоги найвибагливішого споживача. Саме тому професійний технолог хлібопекарського виробництва повинен уміти виготовити якісні, смачні хлібобулочні вироби та постійно розробляти нові рецептури, надавати виробам нових форм. Для цього потрібно мати не...

READ YOURSELF

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів» 05 december 2024