Н У Х Т

З Міжнародним днем студента!

17 november 2021

З Міжнародним днем студента!

vitannia

Published on: 17-11-2021
Read also:
ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

READ YOURSELF

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 august 2025

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті

15-16 травня 2025 року в університеті відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». Захід об'єднав науковців, представників бізнесу, органів влади, сфери HoReCa, фахівців харчової та туристичної галузей, а також здобувачів вищої освіти. Протягом двох днів учасники ...

READ YOURSELF

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті 19 may 2025

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

READ YOURSELF

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 november 2019

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

Майбутні фахівці туристичної індустрії мали унікальну можливість зануритися у світ українського пивоваріння. У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі освіти відвідали крафтову броварню «Cosmopolite», де на власні очі побачили весь процес виробництва пива та спробували різноманітні сорти цього б...

READ YOURSELF

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння 06 november 2024