Н У Х Т

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

06 february 2021

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ.

Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники заходу прослухали інформацію заступника відповідального секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка щодо особливостей вступної кампанії 2021 року.

Фахівець докладно розповів про вступ на навчання за освітнім рівнем «Бакалавр» після закінчення школи і на скорочену форму навчання після закінчення коледжу, а також на навчання за освітнім рівнем «Магістр». Вступники та їх батьки дізналися, як обчислюється конкурсний бал і як його можна підвищити, про терміни вступної кампанії і порядок дій вступника, про вступ на бюджетну і на контрактну форми навчання. Крім того, представник приймальної комісії продемонстрував, як працювати зі сайтом університету, де шукати актуальну інформацію по вступу у 2021 році, де можна переглянути архів документів і статистику минулих років, як з’ясувати на які спеціальності нашого навчального закладу можна вступити з наявними сертифікатами ЗНО тощо.

Старшокласники і студенти старших курсів коледжів можуть якісно підготуватися до здавання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання. Для цього в НУХТ є підготовче відділення, на якому працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси. Про їх роботу розповіла завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна.

Впродовж прямого ефіру вступники і їх батьки задавали численні запитання стосовно підготовки до вступу, подання документів і сертифікатів ЗНО, вступу пільгових категорій, умов навчання і нюансів окремих спеціальностей. До відповідей на питання також долучилися відповідальна секретарка приймальної комісії Надія Івчук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, її заступниця з навчальної роботи Анастасія Пухляк.

Після завершення загальної конференції, вступники мали можливість детальніше познайомитися з навчально-науковими підрозділами НУХТ – інститутами і факультетами й спеціальностями, за якими там навчають.

Під час окремих відеоконференцій кожну свою освітньо-професійну програму детально презентували декани факультетів, директори інститутів, завідувачі, викладачі і здобувачі освіти випускових кафедр.

Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля. Жодне питання, що виникло у наших гостей, не залишилося без відповіді. Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та на наших сторінках у соціальних мережах.

Бажаємо усім випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів успішного складання ЗНО і вступу на омріяну спеціальність!

Published on: 06-02-2021
Read also:
Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кав’ярні «Шалений єнот». Воркшоп із технології кавоваріння для студентів провів досвідчений бариста Ілля Грушевий, який відкрив їм двері у світ кави. Під час теоретичної частини слуха...

READ YOURSELF

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 26 march 2019

Protect your food product

An open lecture in English was held at the Department of Mechatronics and Packaging Technology on October 11, 2023. The theme of the lecture was "Protective atmosphere packaging". The discipline was "Packaging Technologies". PhD Anastasiia Derenivska gave a lecture. Participants and visitors were 4th year students of PM-4-1 group and lecturers. ...

READ YOURSELF

Protect your food product 12 october 2023

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками

Наші викладачі – відомі у своїх галузях фахівці та експерти, тому часто їх запрошують до складу різноманітних експертних груп і фахових журі, а також залучають до практичної підготовки та підвищення кваліфікації виробничників. Ось і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, докторка технічних наук Марина Білько є постійним ...

READ YOURSELF

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками 05 august 2022

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

READ YOURSELF

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 july 2021