Н У Х Т

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

06 february 2021

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ.

Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники заходу прослухали інформацію заступника відповідального секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка щодо особливостей вступної кампанії 2021 року.

Фахівець докладно розповів про вступ на навчання за освітнім рівнем «Бакалавр» після закінчення школи і на скорочену форму навчання після закінчення коледжу, а також на навчання за освітнім рівнем «Магістр». Вступники та їх батьки дізналися, як обчислюється конкурсний бал і як його можна підвищити, про терміни вступної кампанії і порядок дій вступника, про вступ на бюджетну і на контрактну форми навчання. Крім того, представник приймальної комісії продемонстрував, як працювати зі сайтом університету, де шукати актуальну інформацію по вступу у 2021 році, де можна переглянути архів документів і статистику минулих років, як з’ясувати на які спеціальності нашого навчального закладу можна вступити з наявними сертифікатами ЗНО тощо.

Старшокласники і студенти старших курсів коледжів можуть якісно підготуватися до здавання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання. Для цього в НУХТ є підготовче відділення, на якому працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси. Про їх роботу розповіла завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна.

Впродовж прямого ефіру вступники і їх батьки задавали численні запитання стосовно підготовки до вступу, подання документів і сертифікатів ЗНО, вступу пільгових категорій, умов навчання і нюансів окремих спеціальностей. До відповідей на питання також долучилися відповідальна секретарка приймальної комісії Надія Івчук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, її заступниця з навчальної роботи Анастасія Пухляк.

Після завершення загальної конференції, вступники мали можливість детальніше познайомитися з навчально-науковими підрозділами НУХТ – інститутами і факультетами й спеціальностями, за якими там навчають.

Під час окремих відеоконференцій кожну свою освітньо-професійну програму детально презентували декани факультетів, директори інститутів, завідувачі, викладачі і здобувачі освіти випускових кафедр.

Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля. Жодне питання, що виникло у наших гостей, не залишилося без відповіді. Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та на наших сторінках у соціальних мережах.

Бажаємо усім випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів успішного складання ЗНО і вступу на омріяну спеціальність!

Published on: 06-02-2021
Read also:
Науковці університету у числі найбільш активних винахідників

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за 2021 рік. І хоча, як зазначають упорядники звіту, кількість реєстрацій винаходів і корисних моделей на ім’я національних заявників змен...

READ YOURSELF

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників 06 may 2022

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру. Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, зах...

READ YOURSELF

Челендж «Спортивний_БТЕК» 23 november 2021

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

READ YOURSELF

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 may 2019

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

READ YOURSELF

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 february 2019