Н У Х Т

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

06 лютого 2021

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ.

Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники заходу прослухали інформацію заступника відповідального секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка щодо особливостей вступної кампанії 2021 року.

Фахівець докладно розповів про вступ на навчання за освітнім рівнем «Бакалавр» після закінчення школи і на скорочену форму навчання після закінчення коледжу, а також на навчання за освітнім рівнем «Магістр». Вступники та їх батьки дізналися, як обчислюється конкурсний бал і як його можна підвищити, про терміни вступної кампанії і порядок дій вступника, про вступ на бюджетну і на контрактну форми навчання. Крім того, представник приймальної комісії продемонстрував, як працювати зі сайтом університету, де шукати актуальну інформацію по вступу у 2021 році, де можна переглянути архів документів і статистику минулих років, як з’ясувати на які спеціальності нашого навчального закладу можна вступити з наявними сертифікатами ЗНО тощо.

Старшокласники і студенти старших курсів коледжів можуть якісно підготуватися до здавання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання. Для цього в НУХТ є підготовче відділення, на якому працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси. Про їх роботу розповіла завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна.

Впродовж прямого ефіру вступники і їх батьки задавали численні запитання стосовно підготовки до вступу, подання документів і сертифікатів ЗНО, вступу пільгових категорій, умов навчання і нюансів окремих спеціальностей. До відповідей на питання також долучилися відповідальна секретарка приймальної комісії Надія Івчук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, її заступниця з навчальної роботи Анастасія Пухляк.

Після завершення загальної конференції, вступники мали можливість детальніше познайомитися з навчально-науковими підрозділами НУХТ – інститутами і факультетами й спеціальностями, за якими там навчають.

Під час окремих відеоконференцій кожну свою освітньо-професійну програму детально презентували декани факультетів, директори інститутів, завідувачі, викладачі і здобувачі освіти випускових кафедр.

Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля. Жодне питання, що виникло у наших гостей, не залишилося без відповіді. Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та на наших сторінках у соціальних мережах.

Бажаємо усім випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів успішного складання ЗНО і вступу на омріяну спеціальність!

Опублікований: 06-02-2021
Читайте також:
Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт 21 лютого 2018

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

29 жовтня 2018 р. викладачі університету, доцент Тетяна Янюк і професор Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» організовує і проводить Київська т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 30 жовтня 2018

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи

Що таке ферментер, як розрахувати його геометричний об’єм та вибрати з переліку стандартних, які саме характеристики ферментера слід обрати, аби досягти найкращого результату культивування, як не пропустити жодний із лімітуючих факторів в аеробних процесах мікробного синтезу – вирішенню цих питань була присвячена відкрита лекція доцента кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи 05 листопада 2021

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ

Цьогоріч вступники до НУХТ можуть отримати додаткові бали (від 1 до 20) до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, взявши участь у всеукраїнських олімпіадах Національного університету харчових технологій. Олімпіади проводяться з біології, географії, математики, фізики і хімії. Нараз триває дистанційний (перший) тур олімпіад. 9 лютог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ 12 лютого 2018