Н У Х Т

Науковий діалог і партнерство: досвід НУХТ на Всеукраїнській конференції ЛНТУ

25 квітня 2025

Науковий діалог і партнерство: досвід НУХТ на Всеукраїнській конференції ЛНТУ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», що відбулася 24 квітня 2025 року на базі кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету. Цей науковий захід зібрав понад 80 учасників із закладів вищої та фахової передвищої освіти з різних регіонів України.

З вітальним словом до учасників звернулися деканка факультету митної справи, матеріалів та технологій ЛНТУ, професорка Валентина Ткачук, завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ, доцентка Олена Петрова, професорка Херсонського державного аграрно-економічного університету Ольга Горач. Від нашого університету присутніх привітав професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і наголосив на важливості подібних заходів для формування сучасного наукового світогляду, обміну досвідом і популяризації інновацій у харчовій галузі.

Участь у конференції взяли бакалаври освітньої програми «Технології харчування» та магістранти освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», які представили матеріали власних досліджень, що стосувалися сучасних напрямів розвитку харчових технологій, впровадження крафтових рішень, удосконалення якості продукції та її безпечності.

Приємно, що до події також долучилися здобувачі Волинського фахового коледжу НУХТ, що свідчить про відкритість заходу для різних рівнів академічної спільноти.

Конференція стала продуктивним майданчиком для міжуніверситетської співпраці, обговорення викликів і перспектив розвитку харчової промисловості в Україні, а також підтримки молодої наукової генерації.

Щиро вдячні завідувачу кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ, д.т.н., професору Ігорю Дударєву за модерування заходу та плідну співпрацю між НУХТ і ЛНТУ, яка здійснюється на основі договору № 45/22, укладеного за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка та ректорки ЛНТУ Ірини Вахович.

Опублікований: 25-04-2025
Читайте також:
Онлайн-зустріч з київськими школярами викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Вибір майбутньої професії – один із найважливіших кроків у житті кожного, і саме тому профорієнтаційна робота з майбутніми вступниками є вкрай необхідною. 4 листопада 2021 старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Ковальова провела онлайн-зустріч із учнями 11 класів НВК 30 «Еконад» м. Києва, під час якої роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч з київськими школярами викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 05 листопада 2021

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи 06 лютого 2017

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59. Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів 16 березня 2018

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня в актовій залі університету зібралося шановане товариство – адміністрація нашого навчального закладу, викладачі, співробітники Інституту післядипломної освіти НУХТ, керівники галузевих об’єднань харчової промисловості, фахівці підприємств, установ і організацій, аби урочисто привітати колектив Інституту з ювілеєм – 50-річчям з дня заснув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50! 25 вересня 2019