Н У Х Т

Навчання – триває!

14 квітня 2022

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну навчання.

Комісія у складі завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, професора Олега Кузьміна, доцентів Віри Зуйко, Ірини Силки, Юлії Фурманової та Ігоря Устименка відзначила високий рівень виконання проєктів, впевнені відповіді здобувачів на усі питання.

Вітаємо здобувачів Вікторію Кубрякову, Владислава Дзюбаненка, Максима Кулачинського, Андрія Доленка, Богдану Романько, Марину Голованьову, Єремія Ломака, Станіслава Рибаченка, Віталія Рибачука, Петра Яковенка з успішним захистом курсових проєктів, бажаємо мирного неба над головою! 

Опублікований: 14-04-2022
Читайте також:
Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ

25 серпня 2022 року розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ. Для цього до 30 серпня потрібно заповнити спеціальну форму на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: - вибрати із запропонованого переліку населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період спеціальної сесії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ 26 серпня 2022

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

Студенти групи ГО-7 Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», що навчаються за спеціальністю «Готельне обслуговування», відвідали Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, де переглянули експонати виставки «Блокпост пам’яті». Вона була люб’язно надана курато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі 05 лютого 2021

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

Освітній стартап CASERS спільно з digital-командою міжнародного банку Credit Agricole наприкінці січня запустили кейс-чемпіонат для студентів вишів і нещодавніх випускників, основним завданням якого було розроблення концепції корпоративного порталу для 2000 співробітників банку в Україні. Його функції також мали задовольнити потреби HR-департаменту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge 26 травня 2018

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

13 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Ірина Силка, Людмила Дейниченко, старший викладач Володимир Польовик та асистентка Ганна Березова взяли участь у вебінарі «ELEVATE – меню для змін: змінюйте свою DEI-культуру крок за кроком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі 14 жовтня 2022