Н У Х Т

Практичні скіли пакувальників

16 січня 2025

Практичні скіли пакувальників

З 13 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики.

Зокрема бакалаврів освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» (спеціальність «Видавництво і поліграфія») гостинно зустрів колектив друкарні «Вольф».

Друкарня «Вольф» працює на ринку поліграфії України з 1995 року, і має солідний й функціональний парк устаткування, сформований кваліфікований персонал, широке коло постійних клієнтів.

Наші здобувачі освіти відпрацьовують практичні навички роботи на сучасному обладнанні для повного циклу додрукарської підготовки, нанесення друку і фінішного оброблення.

Колектив підприємства уважний і дружній до наших студентів, всебічно підтримує їх в опануванні професійних компетенцій. Вдячні компанії за долучення до підготовки майбутніх фахівців поліграфічної справи!

Опублікований: 16-01-2025
Читайте також:
Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

Завершився ІІ етап Конкурсу на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATIONAL WEBSITE 2020». Він проводився для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес і забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків. У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020» 28 квітня 2021

НУХТ на CHILL PRO KYIV 2024

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки активно бере участь у найбільшій події галузі штучного холоду – виставці промислового та комерційного холоду CHILL PRO KYIV 2024. Фахівці кафедри запрошують всіх відвідати наш стенд . Науковці НУХТ відкриті до обговорення можливостей майбутньої співпраці та обміну ідеями. Приєднуйтеся до нас на CHILL ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на CHILL PRO KYIV 2024 15 лютого 2024

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу…

Дорогі колеги, перш за все, дозвольте висловити наші співчуття. Ми вражені тим, що відбувається у вашій країні. Нам майже неможливо уявити, що ви, ваші близькі та громадяни країни щодня переживаєте. Ми усвідомлюємо, що зараз головне – це захистити життя, головна мета – пережити це божевілля. Керівництво Будапештського технологічно-економічного уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу… 04 березня 2022