Н У Х Т

Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію

10 липня 2018

Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Науковий парк «Київська політехніка», Інноваційний холдінг «Sikorsky Challenge» запрошують взяти участь у VII Конкурсі стартапів і представити свій інноваційний проект на одній із найголовніших щорічних подій в сфері інноватики України.

Конкурс відбудеться в рамках Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge» 9-12 жовтня 2018 року.

Метою заходу є визначення найцікавіших і найактуальніших проектів у різних галузях техніки та надання авторам кращих із них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний і міжнародні ринки.

У Фестивалі беруть участь не тільки для того, щоб просунути свій винахід або стартап. Тут можна поспілкуватися з іншими інноваційними підприємцями, познайомитися з інвесторами і бізнес-ангелами. Завдяки такому спілкуванню народжуються нові ідеї, і популяризується філософія креативного підприємництва. З кожним роком Фестиваль привертає до себе все більше уваги суспільства – програма стає більш насиченою, зростає кількість учасників і гостей.

Прийом заявок триватиме до серпня 2018 року. Експертна рада оперативно розглядає подані заявки та запрошує учасників на співбесіди, які відбуваються один раз на місяць. До складу Експертної ради входять фахівці та ментори Інноваційного холдінгу «Sikorsky Challenge», експерти інвестиційних фондів та наукового парку «Київська політехніка».

За результатами співбесід конкурсанти отримують рекомендації щодо дороблення своїх проектів на відповідність вимогам інвестиційних компаній і можливість пройти безкоштовне навчання в Стартап-Школі «Sikorsky Challenge» за тими напрямами, що були недостатньо пророблені в проекті.

Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати студенти, аспіранти, підприємці, вчені та співробітники вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ, а також інші фізичні особи. Вік учасників – від 16 до 70 років.

Перевага при розгляді заявок надається інженерним проектам за напрямками:

- Аграрний сектор
- Високотехнологічне машинобудування
- Військово-промисловий комплекс
- Енергетика
- Ефективне природокористування
- Інформаційно-телекомунікаційні технології
- Космічні технології
- Робототехніка
- Створення нових речовин і матеріалів, нанотехнології

Авторські колективи проектів-переможців Конкурсу стартапів отримають можливість реалізувати свої проекти у середовищі Інноваційного холдінгу «Sikorsky Challenge», Наукового парку «Київська політехніка» за підтримки грантових і венчурних фондів.

Детальніша інформація тут.

Опублікований: 10-07-2018
Читайте також:
Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ

24 квітня в читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся святковий захід, присвячений Дню захисту Землі, який святкують в усьому світі 22 квітня, починаючи з 1970 року.  22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ 25 квітня 2019

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко взяла участь у конференції «Українки у науці, яким аплодує світ», присвяченій Міжнародному дню жінок та дівчат у науці. Захід організували Громадська організація Центр «Розвиток ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції 29 лютого 2024