Н У Х Т

Переддипломна практика на АЕС: для екологів НУХТ немає нічого неможливого

13 жовтня 2020

Переддипломна практика на АЕС: для екологів НУХТ немає нічого неможливого

Завершується виробнича і переддипломна практики магістрантів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» (освітньо-професійної програми «Екологічний контроль та аудит»), які тривали майже півтора місяці на передових підприємствах країни.

Напевно, найцікавіша і найнестандартніша база практики була у Ірини Яремчук, яка дослідила всі екологічні проблеми Хмельницької АЕС! Нечасто нашим екологам щастить потрапити на таке сучасне, серйозне і екологічно цікаве підприємство.

Студентка ознайомилась із технологічним процесом, отримала докладну інформацію про екологічні проблеми АЕС, про те, як їх вирішують на підприємстві. А також мала цікаву і змістовну екскурсію в лабораторії, оснащеній сучасними приладами.

Опублікований: 13-10-2020
Читайте також:
Нетворкінг із готельєрами

26 лютого 2021 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках Меморандуму про співпрацю між  кафедрою готельно-ресторанної справи і Швейцарською освітньою групою (SEG) долучились до онлайн-конференції «I meet Hotel». У фокусі освітньої онлайн-події – стан індустрії гостинності Великобританії після пандемії COVID-19 і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг із готельєрами 01 березня 2021

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в онлайн-режимі відбувся міжкафедральний науковий семінар «Вдосконалення технології самбуків з використанням  плодово-ягідного купажного напівфабрикату», на якому асистент кафедри Володимир Польовик представив результати своїх досліджень, за якими готується до захисту дисертації на здобуття ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації 06 липня 2021

Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів

У рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» для здобувачів другого курсу освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» організовано лабораторні заняття в умовах майстерні авт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів 12 грудня 2023

У центрі уваги – дуальна освіта

Днями науково-педагогічні працівники університету взяли участь у ITeachers Meet-Up: «Дуальна освіта: кращі практики та виклики впровадження». Подія була ініційована компанією SoftServe Academy й відбулася у форматі круглого столу онлайн. Під  час відкритої дискусії обговорювалися актуальні питання впровадження дуальної освіти. Застосування цієї фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – дуальна освіта 27 грудня 2023