Н У Х Т

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

17 грудня 2020

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).  

Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створюватимуть перші прототипи.

Директор Департаменту інновацій МХП Микола Такзей анонсував, що R&D-кухня буде розділена на холодний цех для оброблення сировини та залу для приготування і презентації продуктів.

У планах також залучення провідних українських та іноземних спеціалістів, які ділитимуться досвідом та інноваційними підходами зі здобувачами та викладацьким складом університету.

У МХП переконані, що синергія науки та бізнесу завжди дає високий результат, тому створення центру – інвестиція холдингу у нові знання, рішення і, ймовірно, у проривні інновації. 

Опублікований: 17-12-2020
Читайте також:
Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції

6 травня у Науковому центрі «Український інститут вина» відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, на якому оцінювалися нові зразки виноробної продукції. До числа експертів увійшли і фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. За результата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції 07 травня 2021

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року. Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі 26 жовтня 2020

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся захід, на якому студенти поділилися думками про значення іноземних мов у житті людини. Можливо, заходи в межах Європейського дня мов привернуть увагу і в нашій країні, і вивчати іноземні мови будуть не тільки ті, кому це потрібно за службовим обов’язком, але і всі інші, причому заради однієї мети – що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ 18 жовтня 2019

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства». На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 лютого 2019