Н У Х Т

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

17 грудня 2020

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).  

Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створюватимуть перші прототипи.

Директор Департаменту інновацій МХП Микола Такзей анонсував, що R&D-кухня буде розділена на холодний цех для оброблення сировини та залу для приготування і презентації продуктів.

У планах також залучення провідних українських та іноземних спеціалістів, які ділитимуться досвідом та інноваційними підходами зі здобувачами та викладацьким складом університету.

У МХП переконані, що синергія науки та бізнесу завжди дає високий результат, тому створення центру – інвестиція холдингу у нові знання, рішення і, ймовірно, у проривні інновації. 

Опублікований: 17-12-2020
Читайте також:
Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Ципанова провела відкрите практичне заняття «Computers in Business» з англійської мови для студентів 1 курсу напряму підготовки «Менеджмент», використовуючи сучасні та інноваційні технології. Сучасне життя неможливо уявити без комп’ютера . На виробництві, у навчанні, на в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою 05 квітня 2023

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

В університеті проходить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології». Участь у ньому беруть здобувачі закладів вищої освіти з різних міст України: Державного біотехнологічного університету (Харків) – 3 роботи; Миколаївського національного аграрного університету (Миколаїв) – 3 роботи; Національного університету біоресурсів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології» 14 березня 2024

ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації»

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» була започаткована два роки тому кафедрою біотехнології і мікробіології нашого університету, яка першою в Україні розпочала підготовку інженерів-біотехнологів (http://btmb.com.ua/). Цьогоріч у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» 20 листопада 2018