Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).
Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створюватимуть перші прототипи.
Директор Департаменту інновацій МХП Микола Такзей анонсував, що R&D-кухня буде розділена на холодний цех для оброблення сировини та залу для приготування і презентації продуктів.
У планах також залучення провідних українських та іноземних спеціалістів, які ділитимуться досвідом та інноваційними підходами зі здобувачами та викладацьким складом університету.
У МХП переконані, що синергія науки та бізнесу завжди дає високий результат, тому створення центру – інвестиція холдингу у нові знання, рішення і, ймовірно, у проривні інновації.