Н У Х Т

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

29 листопада 2021

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

25 листопада 2021 року в межах дисциплін «Lean-виробництво харчової продукції» та «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» відбулася гостьова лекція керівника офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», члена Американської асоціації якості Євгена Ковніра для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» освітнього ступеню «магістр» та освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр».

Зустріч була присвячена практичному застосуванню інструментів Lean для глибокого аналізу виробничих процесів, детального вивчення факторів збору даних і застосування методів статистичного аналізу при їх обробленні з метою пошуку найбільш ефективних рішень по зниженню кількості виробничих витрат на цукровому виробництві.

Питання операційного вдосконалення виробничого середовища та кейси з пошуку першопричин виникнення проблем на виробництві зібрали широку аудиторію з прогресивного студентства, провідних викладачів університету та гарантів багатьох освітніх програм НУХТ.

Багатий практичний досвід і налагоджені партнерські відносини під час останньої доповіді Євгена Ковніра на Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів» сприяли участі у гостьовій лекції представників інших ЗВО зацікавлених у застосуванні методів Lean-виробництва у готельно-ресторанній справі. Загалом кількість учасників склала понад 70 осіб.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Євгену Ковніру за поглиблення навиків практичного використання Lean-інструментів у системі операційного вдосконалення організації.

Опублікований: 29-11-2021
Читайте також:
Пара-Best-2018

18 квітня 2018 року студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяли участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара-Best». Захід відбувся за ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради уже вшосте. За перемогу у конкурсі змагалися 7 пар, серед яких і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пара-Best-2018 19 квітня 2018

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу

Кафедрою маркетингу організований майстер-клас для студентів спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Маркетинг» й «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з метою поглибленого вивчення дисципліни «Поведінка споживачів». Майстер-клас був проведений науковцем-практиком Сергієм Романюхою (доктор філософії в галузі психології, ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу 23 травня 2018

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу

Магістриня-управлінець персоналом Аліна Пузина стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент персоналу»), організованого на базі Київського національного університету технологій та дизайну за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Цьогоріч на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу 31 березня 2021

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом.  Студенти коледжу тісно співпрацюють із міською організацією ветеранів Другої світової війни. Разом із її керівником Миколою Чижиченком у сквері Сумсько-стрілецьких дивізій був організований концерт для мешканці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали 10 травня 2018