Н У Х Т

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

29 листопада 2021

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

25 листопада 2021 року в межах дисциплін «Lean-виробництво харчової продукції» та «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» відбулася гостьова лекція керівника офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», члена Американської асоціації якості Євгена Ковніра для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» освітнього ступеню «магістр» та освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр».

Зустріч була присвячена практичному застосуванню інструментів Lean для глибокого аналізу виробничих процесів, детального вивчення факторів збору даних і застосування методів статистичного аналізу при їх обробленні з метою пошуку найбільш ефективних рішень по зниженню кількості виробничих витрат на цукровому виробництві.

Питання операційного вдосконалення виробничого середовища та кейси з пошуку першопричин виникнення проблем на виробництві зібрали широку аудиторію з прогресивного студентства, провідних викладачів університету та гарантів багатьох освітніх програм НУХТ.

Багатий практичний досвід і налагоджені партнерські відносини під час останньої доповіді Євгена Ковніра на Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів» сприяли участі у гостьовій лекції представників інших ЗВО зацікавлених у застосуванні методів Lean-виробництва у готельно-ресторанній справі. Загалом кількість учасників склала понад 70 осіб.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Євгену Ковніру за поглиблення навиків практичного використання Lean-інструментів у системі операційного вдосконалення організації.

Опублікований: 29-11-2021
Читайте також:
Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися одразу два відкритих практичних заняття. Старший викладач Ольга Пушка провела заняття «Технологія кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Технологія продукції рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 27 листопада 2018

Вчена рада зібралася на планове засідання

29 вересня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з традиційного вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а далі перейшли до розгляду порядку денного. Про хід вступної кампанії 2022 року доповів відповідальний секретар приймальної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада зібралася на планове засідання 29 вересня 2022

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу обмінялися креативними ідеями з колегами з України та Польщі

15-16 травня 2025 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у роботі IV міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика» Львів – Варшава. 15 травня панельні дискусії об’єднали у Львівському торговельно-економічному університеті науковців провідних унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу обмінялися креативними ідеями з колегами з України та Польщі 20 травня 2025

Стратегії екологічної політики ЄС: викладачі підвищують фахову майстерність

Родзинкою навчання на спеціальності «Екологія» в нашому університеті є ознайомлення здобувачів освіти з успішними європейськими екологічними практиками. Задля цього викладачі кафедри екології та екоменеджменту регулярно підвищують свою фахову майстерність, у тому числі щодо стратегій екологічної політики ЄС. Нещодавно доцентки Оксана Салавор, Окса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії екологічної політики ЄС: викладачі підвищують фахову майстерність 15 травня 2025