Н У Х Т

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі

01 березня 2021

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі

25-27 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 2 і 3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали віртуальний Міжнародний туристичний ярмарок «Travel Turkey Izmir Digital», організований під егідою Міністерства культури і туризму та Міністерства торгівлі Турецької Республіки за співпраці з «IZFAS» і столичним муніципалітетом Ізміра.

Цифрова платформа забезпечила легкий доступ і використання для відвідувачів завдяки своїй простій і зрозумілій структурі; це створило ефективне та реалістичне ярмаркове середовище, де учасники презентували власні стенди, вміст свого каталогу й проводили зустрічі.

Участь здобувачів у туристичних івентах такого формату дає можливість стежити за трендами та інноваціями, збиратися з професіоналами галузі на одній платформі, ознайомитись із різноманітністю ринку та поповнити свої галузеві знання. 

Опублікований: 01-03-2021
Читайте також:
На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням

Наш університет на засадах експерименту став засновником Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Центр працюватиме в структурі Науково-дослідної частини НУХТ за рахунок коштів бюджетної програми «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням 11 червня 2018

Уряд допомагатиме вишам створювати комфортні умови для проживання здобувачів освіти у гуртожитках

На виконання Указу Президента України Володимира Зеленського, 26 серпня 2021 року Уряд схвалив Концепцію Державної цільової соціальної програми відновлення та розбудови мережі гуртожитків для проживання здобувачів освіти закладів вищої освіти на 2022-2026 роки. Відповідно до Концепції програма буде спрямована на розв’язання проблем із покращення у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд допомагатиме вишам створювати комфортні умови для проживання здобувачів освіти у гуртожитках 28 серпня 2021

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських робіт і проєктів здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання. Під час 4 засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 28 робіт і проєктів здобувачів другого рівня ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи 24 лютого 2020

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали

15 листопада 2019 р. проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксаною Кочубей-Литвиненко, завідувачем кафедри технології молока і молочних продуктів Галиною Поліщук, викладачами кафедри і провідним інженером відділу інтелектуальної власності Наталією Акутіною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали 18 листопада 2019