Н У Х Т

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

04 листопада 2019

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з викладачами циклової комісії готельного обслуговування взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності-2019.

У рамках Форуму одночасно працювали XX Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» та ХІІ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес», які є головною подією індустрії гостинності в західному регіоні України, місцем зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів і послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.

Студенти ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технологіями обслуговування туристів, а також із макетами готельно-оздоровчих комплексів, довідалися, як правильно облаштовувати готель, ознайомилися з представленими готельними комплексами. Також мали можливість поспілкуватися із досвідченими фахівцями індустрії гостинності, відвідати пізнавальні лекції та презентації, взяти участь у майстер-класах і дегустаціях.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» під керівництвом доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексія Пилипенка 16 грудня 2024 року завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи теплового насосу на базі кондиціонеру Mitsubishi. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025 17 грудня 2024

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

Ще  триває вступна кампанія 2024 року до нашого університету, а ми вже розпочали активно готуватися до наступної. Сьогодні наш університет знову гостинно відчинив свої двері для всіх, хто прагне зробити усвідомлений і правильний вибір свого майбутнього. На гостей нашого першого у цьому навчальному році Дня вступника чекало, як і завжди, багато цік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025 21 вересня 2024

Продукти харчування майбутнього...

Food for the Future – саме це питання було аджентою під час чергового Movie Club, що відбувся 6 червня 2024 року. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук з колегою, старшою викладачкою Ларисою Яненко організували чергове засідання Movie Club за участі студентів груп ТІ-1-4 та ТІ-1-2, у рамках якого дивилися д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продукти харчування майбутнього... 06 червня 2024

Гідно захистили свої дипломні проекти фахівці-технологи хлібопекарських виробництв у Львівській філії НУХТ

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання, які навчалися за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Віра Дробот. До складу комісії увійшли: доцент кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно захистили свої дипломні проекти фахівці-технологи хлібопекарських виробництв у Львівській філії НУХТ 14 лютого 2018