Н У Х Т

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

04 листопада 2019

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з викладачами циклової комісії готельного обслуговування взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності-2019.

У рамках Форуму одночасно працювали XX Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» та ХІІ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес», які є головною подією індустрії гостинності в західному регіоні України, місцем зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів і послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.

Студенти ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технологіями обслуговування туристів, а також із макетами готельно-оздоровчих комплексів, довідалися, як правильно облаштовувати готель, ознайомилися з представленими готельними комплексами. Також мали можливість поспілкуватися із досвідченими фахівцями індустрії гостинності, відвідати пізнавальні лекції та презентації, взяти участь у майстер-класах і дегустаціях.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 15 вересня 2020

Успішний старт нової дисципліни

Сучасний розвиток українських наукових досліджень весь час іде в ногу із закордонними та має чітку кореляцію одержаних результатів. Не так давно нові терміни нано- стали уже добре вивченими і систематизованими у широких колах науковців фізиків, хіміків, біологів, астрономів та інших спеціалістів. Нанотехнології стали новою міждисциплінарною наукою,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт нової дисципліни 04 жовтня 2022

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 серпня 2021

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 травня 2021