Н У Х Т

Movie Club напередодні зимових свят

10 грудня 2021

Movie Club напередодні зимових свят

Наближаються зимові свята – Новий Рік і Різдво – пора сімейних зустрічей, подарунків і здійснення мрій. У період підготовки до свят студенти групи ТІ-1-4 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрієм Пазяком обрали для перегляду і обговорення короткометражний фільм «ArgentineTangos» («Аргентинське танго»), який номінувався на «Оскар», був удостоєний премії Lа Short Festі і був визнаний одним із найкращих фільмів про Різдво.

Фільм розповідає про рядового робітника офісу, який винайшов незвичайний спосіб допомогти своїм одиноким колегам по роботі познайомитись із цікавими людьми, віднайти сенс життя, повірити в себе і в Різдвяне чудо.

Під час обговорення фільму студенти висловили свої думки з приводу його незвичайного сюжету, дали короткі характеристики героям. Крім того, вони говорили про своє розуміння значення зимових свят, про традиції їх святкування, притаманні різним культурам, поділилися своїми планами щодо святкування. 

Опублікований: 10-12-2021
Читайте також:
На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту 14 травня 2024

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

Днями для викладачів кафедри експертизи харчових продуктів і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка та здобувачів освіти різних ступенів відбувся семінар-презентація проєкту «Інноваційна освіта в сфері громадського харчування для підтримки сталості харчових систем» в рамках проєкту Erasmus+ «Цілі та співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу 13 червня 2025

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 грудня 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Національного університету харчових технологій Андрій Слюсенко успішно захистив дисертацію «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 грудня 2022