Н У Х Т

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

16 жовтня 2019

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари.

Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та побачити спеціалізоване обладнання, що використовується на підприємствах галузі.

Про основні ділянки виробництва та різноманітні сорти пива, які виготовляються на пивоварні, доступно й цікаво розповів головний технолог, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко.

Зацікавлені студенти задали багато запитань, отримали вичерпні відповіді і залишилися дуже задоволені знайомством із виробництвом популярного хмільного напою.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Перші успішні захисти здобувачів освітньої програми «Прикладна механіка»

Сьогодні на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» спеціальності 131 «Прикладна механіка» денної форми навчання. Здобувачі бакалаврського ступеня продемонстрували високий рівень підготовки, технічну обізнаність і впевнено презентували результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні захисти здобувачів освітньої програми «Прикладна механіка» 10 червня 2025

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Провідне видання в галузі охорони праці та пожежної безпеки, журнал «ОХОРОНА ПРАЦІ І ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА», ставлячи за мету надати якісну консультативно-інформаційну підтримку спеціалістам, зайнятим у галузі охорони праці та пожежної безпеки щодо широкого кола професійних питань, щороку проводить Всеукраїнський Форум «Пожежна і техногенна безпека». Цьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 15 жовтня 2019

Хвилини наставництва в сучасних умовах

У складних умовах дистанційного навчання і здобувачам освіти, і викладачам довелося переходити на інші шляхи комунікації з метою проведення лабораторних, практичних і лекційних занять. Ці зміни торкнулись і наставництва та проведення кураторських годин, які традиційно, не зважаючи ні на що, відбуваються раз на два тижні. Саме така чергова кураторс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилини наставництва в сучасних умовах 01 квітня 2021

На факультеті біотехнології та екологічного контролю тепло привітали цьогорічних першокурсників

Національний університет харчових технологій вітає усіх, хто став частиною його великої та дружньої родини! Пора вступних випробувань минула, і колишні абітурієнти тепер мають повне право носити горде звання студента НУХТ 30 серпня 2018 року факультет біотехнології та екологічного контролю радо зустрічав студентів першого курсу. Свято відбувалося ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті біотехнології та екологічного контролю тепло привітали цьогорічних першокурсників 31 серпня 2018