Н У Х Т

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

16 жовтня 2019

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари.

Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та побачити спеціалізоване обладнання, що використовується на підприємствах галузі.

Про основні ділянки виробництва та різноманітні сорти пива, які виготовляються на пивоварні, доступно й цікаво розповів головний технолог, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко.

Зацікавлені студенти задали багато запитань, отримали вичерпні відповіді і залишилися дуже задоволені знайомством із виробництвом популярного хмільного напою.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка організувала благодійний збір для 43-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ. Для залучення більшої цікавості до збору було анонсовано вже традиційну кулінарну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Умовою розіграшу було зро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 03 квітня 2025

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки 11 березня 2020

Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу

Тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ видався дуже активним у плані проведення профорієнтаційних заходів викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. 26 листопада доцент кафедри Олена Харченко відвідала Опорний навчальний заклад Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Нас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 листопада 2019

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці

Метою викладача в процесі викладання дисципліни стає безпосередня передача інформації, а також вміння визначати проблеми, позначати дискусійні моменти та орієнтувати студентів, де саме можна отримати відомості з того чи іншого питання. Про інноваційні моделі навчання дізналися викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці з доповіді доцента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці 05 квітня 2019