Н У Х Т

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

16 жовтня 2019

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари.

Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та побачити спеціалізоване обладнання, що використовується на підприємствах галузі.

Про основні ділянки виробництва та різноманітні сорти пива, які виготовляються на пивоварні, доступно й цікаво розповів головний технолог, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко.

Зацікавлені студенти задали багато запитань, отримали вичерпні відповіді і залишилися дуже задоволені знайомством із виробництвом популярного хмільного напою.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

Робоча група з перегляду та вдосконалення освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі гарантки, професорки Галини Сімахіної, доценток Світлани Камінської та Ірини Гойко і здобувачки освітнього ступеня «магістр» Ірини Медведюк розробила додаткові критерії для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт 03 листопада 2023

Інтелектуальні змагання на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Сезон інтелектуальних змагань на факультеті біотехнології та екологічного контролю 14 вересня продовжився факультетським брейн-рингом серед груп першого курсу. Перемогу в запеклій боротьбі здобули найдостойніші: 1 місце вибороли «Музи» з групи БТ-1-32 місце – «Розумовські» з групи ЕК-1-53 місце – «Антибіотики» з групи БТ-1-1 На факультеті часто ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальні змагання на факультеті біотехнології та екологічного контролю 15 вересня 2021

Тенденції і зміни на ринку гостинності після закінчення карантину обговорили наші викладачі

Життя не стоїть на місці! З цим девізом Академія гостинності 15 квітня 2020 року провела онлайн-зустріч готелярів «Життя після життя:  повернути гостей та …» , у якій взяли участь доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерина Верес, Олена Розметова і Віктор Тринчук. Під час дискусії обговорювалися актуальні питання щодо очікувань гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції і зміни на ринку гостинності після закінчення карантину обговорили наші викладачі 16 квітня 2020

Крок у світ 3D-друку разом з викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

Старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко в лютому-березні 2025 року прочитав серію гостьових лекцій на тему «Створення моделей для 3D-друку» здобувачам відокремлених структурних підрозділів університету – Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ, Вінницького фахового коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у світ 3D-друку разом з викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 27 березня 2025