Н У Х Т

Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club

18 травня 2023

Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club

Здобувачі освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління разом з гостем зі США Stuart Snuggs і викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок провели чергове засідання онлайн Еnglish speaking club, яке було присвячене темам «The spirit of adventure» і «Work and Travel».

На початку зустрічі студенти з викладачами поговорили і про екзотичні країни, і про незвичні міста та місця, які хотіла би відвідати молодь. Не залишилося без уваги обговорення учасниками зустрічі можливостей стажування та роботи за кордоном для студентів під час літніх канікул.

Далі учасники speaking club з допомогою іноземного гостя розширили свій словниковий запас нових слів за тематикою засідання і пройшли тест «How adventurous you are?» й дізналися, наскільки кожен із них любить подорожувати та має поклик душі до пригод, а також склали портрет мандрівника по незвичних місцях планети.

Кожна пригода – це маленьке життя, яке у будь-яку хвилину може статися з нами. Зокрема, Stuart Snuggs розповів, що знаходиться зараз у Хорватії та бачив єдиний корабель у світі «Cruise ship», на борту якого є спортзал, кінотеатр, ресторан, магазин, аптека, лікарня, тощо, і замість кают люди мешкають в облаштованих квартирах й мандрують навколо світу роками. Їх справжня домівка – корабель, а життя наповнено пригодами.

Хоча і віртуально, студенти разом із Stuart Snuggs та Наталією Божок відвідали Африку, Антарктиду, Азію, Австралію, Мексику й обговорили цікаві, інформаційні тексти про найвідоміші мандрівки і найкращі місця для стажування, роботи та удосконалення іноземної мови для студентської молоді.

На завершальному етапі засідання учасники зборів створили колективну мапу найцікавіших місць у найвіддаленіших куточках світу для відпочинку, подорожі та навчання.

Опублікований: 18-05-2023
Читайте також:
Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів

«Щоб побачити величне – іноді достатньо лише мікроскопа». Під таким натхненним гаслом харчовики-технологи продовжують опановувати дисципліну «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія», відкриваючи для себе захопливий світ мікроорганізмів. Цього разу здобувачі групи ТХ-3-5 під час лабораторної роботи досліджували морф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів 13 листопада 2025

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках

Навчання здобувачів вищої освіти кафедри маркетингу не обмежується теоретичними знаннями. Уже зі студентських років майбутні спеціалісти набувають практичні навички, а також удосконалюють свої soft skills. Після завершення курсу «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» здобувачі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках 30 грудня 2020

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми

На кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гарантка програми, завідувачка кафедри, професорка Галина Сімахіна так відреагувала на отримання сертифікату: « Звершилося! 29 грудня 2022 року наша освітня програма от...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми 09 січня 2023