Н У Х Т

У центрі уваги – академічна доброчесність

04 листопада 2021

У центрі уваги – академічна доброчесність

Старші наставники академічних груп регулярно проводять кураторські години. Наразі дуже актуальною є тема дотримання академічної доброчесності під час навчання та розроблення власних наукових і творчих проєктів із метою досягнення високого рівня ефективності від результату роботи здобувача.

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління не лишилися осторонь університетських заходів із популяризації академічної доброчесності. Зокрема, куратори та викладачі кафедри економіки і права провели низку кураторських годин на тему «Академічна доброчесність» для студентів 1-3 курсів спеціальності 051 «Економіка».

Здобувачі й куратори обговорювали: аргументи і принципи дотримання академічної доброчесності, основні форми порушення та наслідки її недотримання, пріоритети і мотиви дотримання принципів академічної доброчесності під час навчання у закладі вищої освіти з боку здобувачів і викладачів. Усім слухачам було запропоновано пройти тестування та отримати сертифікат про прослухання курсу щодо дотримання академічної доброчесності. 

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст»

У рамках вивчення дисциплін «Етнічні кухні» і «Барна справа та організація роботи сомельє» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали онлайн-лекторій від засновника виноробні «Колоніст» Івана Плачкова. Гостьовий лектор розповів про історію виникнення заводу, тонкощі виноробства, особливості еногастрономії. Родина Івана Вас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст» 23 березня 2021

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся конкурс-виставка осінніх композицій «Барви осені», які підготували студенти коледжу. На виставці були представлені композиції із природного матеріалу, що студенти виготовили власноруч. Барви осені різнокольорові… Жодна інша пора року не милує око таким багатс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 09 жовтня 2019

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів

3 жовтня студенти групи ТІ-2-6 разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали Національний музей мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків. Ця маленька екскурсія подарувала багато яскравих емоцій і вражень та дозволила насолодитися збіркою закордонного мистецтва. У Музеї представлені колекції надзвичайно вартісн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів 04 жовтня 2018