Н У Х Т

З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці!

01 жовтня 2024

З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці!

вітання

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

1 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. Згадати студентські роки, поділитися своїми успіхами, побачити старих друзів, подякувати викладачам за науку приїхали більше сотні колишніх студентів. На зустріч прибули навіть випускники, які закінчили коледж 60...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 03 червня 2019

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017

Рекламісти в тренді!

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової для здобувачів третього курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». У межах викладання дисципліни «Дизайн у рекламі та PR» вона розказала про актуальні тренди у графічному дизайні. Майбутні рекламісти дізналися, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламісти в тренді! 05 грудня 2023

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

14-15 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів проводить 6-ту Міжнародну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Учасники конференції працювали під гаслом «Її величність – технологія оздоровчих продуктів», оскільки всі вони причетні до розроблення, конструювання та способів отримання оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 15 листопада 2019