Н У Х Т

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

10 травня 2024

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

З 8 квітня по 5 травня 2024 року здобувачі 4 курсу і 3 курсу зі скороченим терміном денної форми спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності.

60 здобувачів освіти бакалаврського рівня були направлені до провідних готелів м. Києва: Hilton Kyiv (ТОВ «Міжнародний діловий центр»), ТОВ «Оптіма Хотел Менеджмент», Premier Palace Hotel Kyiv, ТОВ «Воздвиженський», ДП Готель «Україна», ТОВ «ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ ГРУП ЛЛС» та інших підприємств гостинності з різних регіонів України.

Метою переддипломної практики є адаптація майбутніх фахівців до самостійної професійної діяльності за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» в умовах конкурентного ринкового середовища.

Відповідно до календарного плану проходження практики студенти здійснювали практичну діяльність у службах прийому та розміщення, управління номерним фондом, ресторанного господарства готельних підприємств.

У своїх звітах практиканти схарактеризували засіб розміщення, організаційно-технологічні аспекти його діяльності, процес обслуговування споживачів у засобі розміщення, ефективність і результативність системи менеджменту, інноваційні рішення готельного підприємства та проаналізували безпекові заходи.

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» переддипломна практика проводиться після завершення теоретичного курсу навчання та передує написанню кваліфікаційної роботи. Тож, здобувачі закріпили теоретичні знання, набули і удосконалили практичні навички та уміння, тримаючи курс на написання кваліфікаційної роботи, завершення навчання на бакалаврському рівні і продовження на магістерському.

Здобувайте вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 10-05-2024
Читайте також:
Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15

У межах реалізації договору про співпрацю між нашим університетом і Ліцеєм №15 міста Києва відбулася чергова змістовна та натхненна зустріч представників НУХТ із адміністрацією та учнями закладу. Участь у заході взяли професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15 14 листопада 2025

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників коледжу. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників, ветеранів праці зі святом зустрічі, побажав добра, миру і достатку. На свято завітали колишні студенти різних поколінь, найстарше з яких 1968 року випуску (група Ц-3). На заході були присутні випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників 30 травня 2018

Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України

Викладачі кафедри харчової хімії завжди сприяють хімічній освіті школярів, плекають їх мрії та допомагають робити перші кроки до їх досягнення. «GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року. Цей рік став особливим для Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України 06 липня 2022

Профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів

Триває навчальний рік, а отже у розпалі профорієнтаційна робота: профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів, які бажають отримати якісну актуальну освіту. Саме тому представники кафедри проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу в медичних коледжах, майбутні випускники яких можуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда кафедри біотехнології і мікробіології здійснює активний пошук майбутніх абітурієнтів 09 лютого 2018