Н У Х Т

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

10 травня 2024

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

З 8 квітня по 5 травня 2024 року здобувачі 4 курсу і 3 курсу зі скороченим терміном денної форми спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності.

60 здобувачів освіти бакалаврського рівня були направлені до провідних готелів м. Києва: Hilton Kyiv (ТОВ «Міжнародний діловий центр»), ТОВ «Оптіма Хотел Менеджмент», Premier Palace Hotel Kyiv, ТОВ «Воздвиженський», ДП Готель «Україна», ТОВ «ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ ГРУП ЛЛС» та інших підприємств гостинності з різних регіонів України.

Метою переддипломної практики є адаптація майбутніх фахівців до самостійної професійної діяльності за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» в умовах конкурентного ринкового середовища.

Відповідно до календарного плану проходження практики студенти здійснювали практичну діяльність у службах прийому та розміщення, управління номерним фондом, ресторанного господарства готельних підприємств.

У своїх звітах практиканти схарактеризували засіб розміщення, організаційно-технологічні аспекти його діяльності, процес обслуговування споживачів у засобі розміщення, ефективність і результативність системи менеджменту, інноваційні рішення готельного підприємства та проаналізували безпекові заходи.

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» переддипломна практика проводиться після завершення теоретичного курсу навчання та передує написанню кваліфікаційної роботи. Тож, здобувачі закріпили теоретичні знання, набули і удосконалили практичні навички та уміння, тримаючи курс на написання кваліфікаційної роботи, завершення навчання на бакалаврському рівні і продовження на магістерському.

Здобувайте вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 10-05-2024
Читайте також:
Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

2 червня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся онлайн-вебінар «Робота готельно-ресторанного комплексу «Надія» (м. Івано-Франківськ) в умовах війни» від випускника НУХТ, а нині фахівця ресторанного сервісу Володимира Гарасимчука. На заході були також присутні викладачі та здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти 07 червня 2022

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії

12 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів і викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Петром Сиротіним. Під час зустрічі студенти, що вперше в історії коледжу пройшли стажування в готелях Болгарії, звітува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії 13 вересня 2018