Н У Х Т

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

06 травня 2021

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

Черговий тренінг для магістрантів-біотехнологів у рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», організований фахівцями корпорації «Артеріум», відбувся за темою стрес-менеджменту. Магістранти мали змогу розібратися у ключових моментах, які лежать в основі стресу, а також ознайомитися з прийомами його усунення.

Стрес – невід'ємна частина життя сучасної людини, адже події навколо нас розвиваються з шаленим темпом. Боротьба зі стресом є досить важливим елементом сучасного життя, особливо для студентів, які частенько переживають їх під час модулів і сесії.

Тож студенти магістратури першого року навчання прослухали захопливий тренінг від менеджерки з навчання та розвитку ТОВ «Triglav International LLC», стратегічного партнера корпорації «Артеріум» Ольги Назарук. До організації цієї зустрічі долучилися лектор дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Карлаш і випускниця кафедри, а нині – фахівчиня з розвитку персоналу корпорації «Артеріум» Наталя Корх.

Здобувачі другого рівня вищої освіти дізналися, що стрес може бути не тільки негативним, а й позитивним, що правильне дихання дозволяє зменшити стрес, що відчувати стрес – це нормально, важливо зрозуміти, що стало причиною стресу.

Вони пройшли цікаві психологічні тести, які дозволили зрозуміти наскільки кожний індивідуальний. Також магістранти дізналися, чи перебувають зараз у стресі.

Озвучені фахівчинею способи боротьби зі стресом – досить прості у виконанні та не потребують особливих зусиль, тому тепер студенти значно швидше зможуть долати стрес, адже навчилися його розпізнавати.

Наприкінці зустрічі учасники тренінгу висловили гості вдячність і поділилися враженнями, а також вирішили, якими методиками планують озброїтись у боротьбі зі стресом.

Опублікований: 06-05-2021
Читайте також:
Всі нюанси організації бенкетів біля столу на відкритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують проводити відкриті заняття. У рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» 9 грудня 2022 року доценткою кафедри, к.т.н., Оленою Павлюченко в режимі Zoom-конференції було проведене відкрите лекційне заняття «Організація бенкетів біля столу» для здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всі нюанси організації бенкетів біля столу на відкритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 грудня 2022

Як продовжити шлях до професійного успіху

В університеті триває активна підготовка до вступної кампанії-2025, і фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності та Приймальної комісії розпочали серію інформаційних зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів, що входять до навчально-наукового комплексу НУХТ. Сьогодні у онлайн-просторі університету були здобувачі осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як продовжити шлях до професійного успіху 09 січня 2025

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція «Food Additives and Genetically modified organisms in food production», яку у рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» магістрантам освітніх прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 грудня 2022

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів

Нещодавно відбувся черговий онлайн майстер-клас «Конфлікт? Відмінно! Давайте розбиратися!», організований стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» ТОВ «Triglav International». Вебінар провела сертифікований бізнес-тренер Тетяна Ковтонюк, яка має більше 13 років тренерського досвіду. Учасниками заходу стали студенти факультету біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів 08 квітня 2020