Н У Х Т

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

06 травня 2021

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

Черговий тренінг для магістрантів-біотехнологів у рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», організований фахівцями корпорації «Артеріум», відбувся за темою стрес-менеджменту. Магістранти мали змогу розібратися у ключових моментах, які лежать в основі стресу, а також ознайомитися з прийомами його усунення.

Стрес – невід'ємна частина життя сучасної людини, адже події навколо нас розвиваються з шаленим темпом. Боротьба зі стресом є досить важливим елементом сучасного життя, особливо для студентів, які частенько переживають їх під час модулів і сесії.

Тож студенти магістратури першого року навчання прослухали захопливий тренінг від менеджерки з навчання та розвитку ТОВ «Triglav International LLC», стратегічного партнера корпорації «Артеріум» Ольги Назарук. До організації цієї зустрічі долучилися лектор дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Карлаш і випускниця кафедри, а нині – фахівчиня з розвитку персоналу корпорації «Артеріум» Наталя Корх.

Здобувачі другого рівня вищої освіти дізналися, що стрес може бути не тільки негативним, а й позитивним, що правильне дихання дозволяє зменшити стрес, що відчувати стрес – це нормально, важливо зрозуміти, що стало причиною стресу.

Вони пройшли цікаві психологічні тести, які дозволили зрозуміти наскільки кожний індивідуальний. Також магістранти дізналися, чи перебувають зараз у стресі.

Озвучені фахівчинею способи боротьби зі стресом – досить прості у виконанні та не потребують особливих зусиль, тому тепер студенти значно швидше зможуть долати стрес, адже навчилися його розпізнавати.

Наприкінці зустрічі учасники тренінгу висловили гості вдячність і поділилися враженнями, а також вирішили, якими методиками планують озброїтись у боротьбі зі стресом.

Опублікований: 06-05-2021
Читайте також:
Знайомство з «Maya Cake»

Наприкінці опанування курсу навчальної дисципліни «Технології кондитерських виробів» здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» мали цікаву зустріч зі стейкхолдерами – засновниками кондитерського підприємства «Maya Cake» В’ячеславом і Майєю та їх колегами Міхаелем та Еммою. Гості розповіли студентській аудиторії про своє підприємство, якому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з «Maya Cake» 02 червня 2025

Майстер-клас сомельє з дегустацією на кафедрі готельно-ресторанної справи

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся освітній майстер-клас із дегустацією вин для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Захід провів професійний сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant, переможець конкурсу «Кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас сомельє з дегустацією на кафедрі готельно-ресторанної справи 25 листопада 2025

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові

Підтримуючи активну співпрацю з Львівським фаховим коледжем харчових технологій та бізнесу НУХТ, 25 вересня доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, Ольга Чернюшок та кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, провели профорієнтаційну зустріч зі здобувачами та адміністрацією коледжу. Старшокурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові 30 вересня 2024