Н У Х Т

До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

23 травня 2018

До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

23 травня університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті. Поважний гість зустрівся з ректором, професором Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком.

Завітати до НУХТ пана Посла спонукало бажання ближче познайомитися з вищим навчальним закладом, про який він чув багато схвальних відгуків. Надзвичайно високу оцінку нашому вишу дав і віце-президент Університету Патанжалі, доктор Вачаспати Кульвант, що наразі завершує читати цикл лекцій нашим студентам, викладачам і співробітникам.

У ході спілкування пан Бхарті отримав вичерпну інформацію про освітні програми нашого університету, контингент студентів, наукову діяльність і міжнародне співробітництво. Пан Посол і ректор Анатолій Українець детально обговорили організацію навчання індійських вступників у НУХТ, кроки, які необхідно здійснити для ознайомлення широкого загалу Індії з діяльністю нашого вишу. Зважаючи на високу вартість здобуття вищої освіти в цій країні, молодь зацікавлена навчатися у провідних вищих навчальних закладах за кордоном, і в цьому плані НУХТ є дуже привабливою освітньою пропозицією – наголосив пан Бхарті. Він пообіцяв усіляко сприяти інформуванню індійських вступників про можливості здобуття вищої освіти в нашому університеті. Крім того, пан Посол зацікавився перспективами наукової співпраці українських та індійських вчених, можливостями академічних обмінів студентів і викладачів наших країн. Він гаряче підтримав підписання меморандуму про співпрацю між НУХТ і  Університетом Патанжалі, який передбачає саме такий вид співробітництва. Наприкінці зустрічі пан Манодж Кумар Бхарті тепло привітав ректора Анатолія Українця, проректора Олександра Шевченка й увесь авторський колектив з отриманням премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

Скориставшись нагодою, пан Посол прослухав лекцію доктора Вачаспати Кульванта «Духовність у терапевтичній системі» і поспілкувався з присутніми на ній студентами, викладачами й співробітниками університету. Зокрема, він запросив бажаючих приєднуватися 23 червня до святкування Міжнародного дня йоги в Україні.

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Січ. Козаччина. Легендарне минуле нашого народу. Це про неї Микола Гоголь писав: «Так ось, вона Січ! Ось же, гніздо, звідки вилітають усі ці горді й дужі, як леви. Ось звідки розливаються воля й козацтво на всю Україну». Споконвіку Україна пишалася своїми козаками, які її любили, як неньку, величали і захищали в усі часи, коли загрожувала небезпек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 12 жовтня 2018

Таємниці цікавих біотехнологічних об’єктів на гостьовій лекції для першокурсників

Гриби – дивовижні створіння нашої планети, які не можна віднести ні до рослинного, ні до тваринного світу. А ще гриби – цікаві біотехнологічні об’єкти і дізнатися про їхні таємниці дуже корисно і повчально для майбутніх біотехнологів. Тож на запрошення лекторки дисципліни «Біологія клітин», доцентки Вікторії Красінько до здобувачів-біотехнологів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці цікавих біотехнологічних об’єктів на гостьовій лекції для першокурсників 14 квітня 2023

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

5 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання секції «Промислова теплоенергетика» в межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Активну участь у засіданні взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика» 07 квітня 2023

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За активної підтримки завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, викладачів і наставників кафедри здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» відвідали професійну виставку сучасних технологій та обладнання для інду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 вересня 2023