Н У Х Т

Знову на найвищому щаблі п’єдесталу: збірна команда співробітників НУХТ – переможець турніру PRESEASON CUP 2019

21 листопада 2019

Знову на найвищому щаблі п’єдесталу: збірна команда співробітників НУХТ – переможець турніру PRESEASON CUP 2019

Участь у передсезонному турнірі від Федерації футзалу Києва взяли 16 футзальних колективів. Цілі та готовність команд змінювалися залежно від результату матчів. Однак, головне завдання було у всіх команд єдине – підготуватися до зимніх турнірів, перевірити новачків і налагодити ігрові зв’язки на паркеті. Система розіграшу передбачала розіграш 4 кубків – Gold, Silver, Bronze та Corporate. Збірна НУХТ змагалася у категорії Corporate.

Наша команда дуже впевнено розпочала турнірне завдання з перших матчів. Впевнена гра воротарів додавала снаги співробітникам, які не залишали шансів суперникам після закінчення матчів.

Фінальний поєдинок видався дуже ефектним, поступаючись у рахунку більше половини першого тайму, наші футзалісти не залишили шансів супернику, перемігши 6:2.

Вітаємо нашу команду з вдалим початком сезону, бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Команда висловлює вдячність за підтримку керівництву університету та профкому співробітників, які протягом трьох років підтримують команду й забезпечують спортивним одягом і футбольною формою.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь»

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки приділяє велику увагу практичній підготовці здобувачів вищої освіти. Не виключенням стала і цьогорічна переддипломна практика магістрантів другого курсу. Магістранти під час практики ознайомились із технологіями та обладнанням одного із провідних підприємств країни з випуску пива та безалкогольни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь» 17 листопада 2023

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoR...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 вересня 2020

Стажування – відкриття нових горизонтів

Здобувачка групи БТ-4-1освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Олександра Васильєва пройшла конкурсний відбір у програмі стажування «Arterium Intern Camp» і стала стажеркою за програмою мікробіолога. Претендентка подала своє резюме, а потім пройшла співбесіду, де не тільки продемонструвала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування – відкриття нових горизонтів 29 вересня 2023