Н У Х Т

Профорієнтація від першокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024

Профорієнтація від першокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Марафон профорієнтаційних заходів від першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» розпочала здобувачка академічної групи ХЕ-1-7 Рита Бізюк.

17 вересня 2024 року вона завітала до Вельбівненського ліцею Острозької міської ради Рівненської області, де і сама навчалася. Студентка поділилася з учнями 10-го та 11-го класів своїм досвідом вступу та ознайомила з нашим університетом, його інститутами і факультетами, де здійснюють підготовку фахівців за широким переліком спеціальностей.

Здобувачка розповіла старшокласникам про переваги своєї майбутньої професії, також учні мали змогу переглянути фото та відео проведення лабораторних робіт на кафедрі експертизи харчових продуктів. Ліцеїсти дізналися про активне студентське життя – участь здобувачів освіти у різних культурно-масових заходах, наукових олімпіадах та конкурсах, спортивних змаганнях.

Наприкінці зустрічі Рита порекомендувала майбутнім вступникам доєднатися до інформаційних мереж університету, щоб бути в курсі вимог вступної компанії та запросила відвідати День відкритих дверей НУХТ.

Колектив кафедри щиро вдячний адміністрації Вельбівненського ліцею за підтримку випускників і допомогу в організації цього заходу.

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Ефективно протистояти конфліктам вчилися четвертокурсники-біотехнологи

Конфлікти і як ними управляти – тема чергового вебінару від сертифікованої бізнес-тренерки компанії «Триглав Інтернешнл» Тетяни Ковтонюк на кафедрі біотехнології і мікробіології. Тема – дуже актуальна, адже конфлікти були і будуть завжди. Вміти ефективно протистояти конфліктам, а у разі неминучого їх виникнення вирішувати – це одні з найбільш важл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективно протистояти конфліктам вчилися четвертокурсники-біотехнологи 12 листопада 2021

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

Майбутні фахівці туристичної індустрії мали унікальну можливість зануритися у світ українського пивоваріння. У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі освіти відвідали крафтову броварню «Cosmopolite», де на власні очі побачили весь процес виробництва пива та спробували різноманітні сорти цього б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння 06 листопада 2024

Виїзний семінар кафедри експертизи харчових продуктів

У межах виконання договору про співробітництво між університетом і Кобижчанським закладом загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області, відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до зазначеного за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний семінар кафедри експертизи харчових продуктів 27 вересня 2024

У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома!

Студенти-біотехнологи не єдині здобувачі вищої освіти, які отримують навички майбутнього фаху завдяки професійній діяльності викладачів кафедри біотехнології і мікробіології. Кожний студент Навчально-наукового інституту харчових технологій вивчає двосеместровий курс дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», у рамках якого розглядають теор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома! 09 грудня 2020