Н У Х Т

Семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах» від фахівців бібліотеки НУХТ

08 листопада 2018

Семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах» від фахівців бібліотеки НУХТ

7 листопада у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах».

Доповідач Валентина Каленська розпочала семінар коротким оглядом міжнародних стилів цитування та посилання, їх особливостей та відмінностей. Більш детально були розглянуті практичні аспекти складання бібліографічних посилань і розміщення їх у документах згідно зі стилем АРА. Також особлива увага присутніх була звернута на упорядкування списку використаних джерел (References).

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції. Під час конференції викладачі мали можливість ознайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 11 листопада 2020

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування

В університеті відбулися вибори на посади в органи студентського самоврядування НУХТ. Напередодні дня виборів серед кандидатів відбулися дебати. Традиційно голосування відбувалося у системі Moodle. Під час виборів студенти обирали голів студентської ради університету, студмістечка, інститутів/факультетів, а також голів кожного з гуртожитків НУХТ. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування 17 травня 2019

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш провела зустріч у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. Під час зустрічі учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями кондитер, кухар були ознайомлені зі структ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 червня 2021