Н У Х Т

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

10 травня 2019

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів.

Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУХТ, бо вже ось-ось університет відчинить свої двері всім охочим, а вже незабаром, розпочнеться тестування із ЗНО і така хвилююча пора вибору майбутнього професійного шляху. Тому, озброївшись рекламними матеріалами педагоги вирушили в путь: доценти кафедри Юрій Пенчук і Світлана Тетеріна відвідали НВК «Ліцей № 293», спеціалізовану загальноосвітню школу № 329 «Логос» ім. Георгія Гонгадзе, школу І-ІІІ ступенів № 292 ім. гетьмана Івана Мазепи та СЗШ № 294 м. Києва, а також Згурівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Згурівський професійний ліцей (смт. Згурівка, Київської обл.). Адміністрація відвіданих навчальних закладів сприяла проведенню профорієнтаційних заходів і надавали можливість не лише розповсюдити рекламні матеріали, а й особисто поспілкуватись із учнями та класними керівниками майбутніх випускників.

До зустрічі в НУХТ! Скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019

Зустрічаємо магістрантів-2022!

Цьогоріч на кафедру технології оздоровчих продуктів прийшло нове покоління магістрантів – семеро осіб на денну форму навчання і троє на заочну. Специфічним був не лише вступ до магістратури – фаховий екзамен онлайн, вимушені перерви під час повітряної тривоги, відсутність випробування з англійської мови. Специфічним є і якісний склад вступників, –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічаємо магістрантів-2022! 04 жовтня 2022

Вебінари від TESOL – обмін контекстами в різних культурах

На початку травня старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала нагоду долучитися до серії вебінарів для викладачів англійської мови від Міжнародної асоціації TESOL. Це найбільша професійна організація для викладачів англійської мови як другої або іноземної мови в усьому світі. На сьогодні організа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від TESOL – обмін контекстами в різних культурах 11 травня 2022

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця» 31 січня 2017