Н У Х Т

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

10 травня 2019

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів.

Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУХТ, бо вже ось-ось університет відчинить свої двері всім охочим, а вже незабаром, розпочнеться тестування із ЗНО і така хвилююча пора вибору майбутнього професійного шляху. Тому, озброївшись рекламними матеріалами педагоги вирушили в путь: доценти кафедри Юрій Пенчук і Світлана Тетеріна відвідали НВК «Ліцей № 293», спеціалізовану загальноосвітню школу № 329 «Логос» ім. Георгія Гонгадзе, школу І-ІІІ ступенів № 292 ім. гетьмана Івана Мазепи та СЗШ № 294 м. Києва, а також Згурівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Згурівський професійний ліцей (смт. Згурівка, Київської обл.). Адміністрація відвіданих навчальних закладів сприяла проведенню профорієнтаційних заходів і надавали можливість не лише розповсюдити рекламні матеріали, а й особисто поспілкуватись із учнями та класними керівниками майбутніх випускників.

До зустрічі в НУХТ! Скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
До дискусії щодо розроблення моделі промислової політики на наступні роки долучилися наші студенти-фінансисти

«Нема часу» - напевне, такими словами можна виразити актуальність реформування промисловості України. 14 березня студенти-фінансисти разом із кураторами, к.е.н. Михайлом Аричем і к.е.н. Юрієм Кулиничем відвідали круглий стіл, який організував Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва. Студенти мали унікальну м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До дискусії щодо розроблення моделі промислової політики на наступні роки долучилися наші студенти-фінансисти 16 березня 2018

У пошуку вмотивованих вступників

Наші викладачі продовжують консультувати школярів щодо вибору майбутньої професії, яка найкраще відповідає їхнім інтересам, здібностям і потребам ринку праці. Для цього вони організовують різноманітні заходи – презентації навчальних програм, екскурсії на підприємства, зустрічі з успішними випускниками, кар'єрні консультації тощо. Ефективна профорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 15 квітня 2024

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 28 вересня 2021

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD!

Серію успішних захистів дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) продовжила аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Гетьман. Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD! 30 листопада 2023