Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

10 січня 2025

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити майбутнє фармацевтичної галузі.

Особливу увагу учасників і організаторів конференції привернули усні доповіді юних біотехнологів НУХТ, серед яких були здобувачі бакалаврату, магістратури і ОНС «доктор філософії». Наші молоді науковці представили результати своїх досліджень, які стосувалися актуальних питань сучасної фармацевтики – від оптимізації біотехнологічних процесів до впровадження нових методів контролю якості лікарських сполук. Здобувачі освіти презентували нові підходи до отримання біопрепаратів, шляхи підвищення ефективності технологічних процесів та інноваційні методи аналітики. Дискусії після виступів підтвердили зацікавленість професійної спільноти у впровадженні цих ідей на практиці.

Учасники ХІІ науково-практичної конференції школи молодих науковців АТ «Фармак» отримали можливість поспілкуватися з провідними фахівцями фармацевтичної галузі та дізнатися про сучасні тенденції розвитку фармацевтичного ринку. Також приємним бонусом стали цінні подарунки від АТ «Фармак», що отримали учасники, які виступили з усними доповідями.

Вдячні співробітникам і керівництву АТ «Фармак»! А нашим здобувачам освіти бажаємо наукових і професійних досягнень та перемог!

Опублікований: 10-01-2025
Читайте також:
Технологічні студії для школярів 2.0 done!

Навчально-науковий інститут харчових технологій вдруге запропонував майбутнім вступникам відчути себе студентом на два дні. Під керівництвом директорки інституту, професорки Оксани Кочубей-Литвиненко 27-28 жовтня 2025 року відбулася міні освітня програма «Харчові технології: технологічні студії для школярів 2.0». Її учасниками стали учні школи І-ІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні студії для школярів 2.0 done! 29 жовтня 2025

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023

Літнє поповнення бібліотечних фондів

Науково-технічна бібліотека університету активно працює над поповненням і оновленням своїх фондів. Упродовж літа відбулися надходження нової літератури та періодики. На сайті бібліотеки, у розділі «Інформаційна діяльність» опублікований інформаційний бюлетень «Нові надходження № 7-8 (липень-серпень)», який містить відомості про нові надходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літнє поповнення бібліотечних фондів 28 серпня 2021

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 серпня 2022