Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

10 січня 2025

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити майбутнє фармацевтичної галузі.

Особливу увагу учасників і організаторів конференції привернули усні доповіді юних біотехнологів НУХТ, серед яких були здобувачі бакалаврату, магістратури і ОНС «доктор філософії». Наші молоді науковці представили результати своїх досліджень, які стосувалися актуальних питань сучасної фармацевтики – від оптимізації біотехнологічних процесів до впровадження нових методів контролю якості лікарських сполук. Здобувачі освіти презентували нові підходи до отримання біопрепаратів, шляхи підвищення ефективності технологічних процесів та інноваційні методи аналітики. Дискусії після виступів підтвердили зацікавленість професійної спільноти у впровадженні цих ідей на практиці.

Учасники ХІІ науково-практичної конференції школи молодих науковців АТ «Фармак» отримали можливість поспілкуватися з провідними фахівцями фармацевтичної галузі та дізнатися про сучасні тенденції розвитку фармацевтичного ринку. Також приємним бонусом стали цінні подарунки від АТ «Фармак», що отримали учасники, які виступили з усними доповідями.

Вдячні співробітникам і керівництву АТ «Фармак»! А нашим здобувачам освіти бажаємо наукових і професійних досягнень та перемог!

Опублікований: 10-01-2025
Читайте також:
Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Кафедра готельно-ресторанної справи активно шукає шляхи посилення профорієнтаційної роботи зі здобувачами освіти і випускниками закладів фахової передвищої освіти. Цього разу за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і відповідального за профорієнтаційну роботу, асистента Артема Ущаповського здобувачів освіти запросили долучитися до інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 13 березня 2023

Війна маркетологів зі стереотипами професії

Інколи студенти мислять стереотипами про свої майбутні обов’язки у роботі. Уявляючи, що життя PR-спеціаліста, наприклад, це тільки вечірки і корпоративи. Саме для розвіювання міфів студенти 4 курсу спеціальності «Маркетинг» відвідали майстер-клас Юлії Новаченко «PR-спеціаліст у продуктовій ІТ-компанії». Спеціаліст із 7-річним стажем поділилась із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Війна маркетологів зі стереотипами професії 30 березня 2018

Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

10 червня 2021 року на засіданнях разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.005 і  ДФ 26.058.006 аспіранти Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ Дмитро Гармаш і Дмитро Шведюк успішно захистили дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дмитро Гармаш презентував свої дослідження за темою «Удосконалення тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 11 червня 2021

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023