Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

10 січня 2025

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити майбутнє фармацевтичної галузі.

Особливу увагу учасників і організаторів конференції привернули усні доповіді юних біотехнологів НУХТ, серед яких були здобувачі бакалаврату, магістратури і ОНС «доктор філософії». Наші молоді науковці представили результати своїх досліджень, які стосувалися актуальних питань сучасної фармацевтики – від оптимізації біотехнологічних процесів до впровадження нових методів контролю якості лікарських сполук. Здобувачі освіти презентували нові підходи до отримання біопрепаратів, шляхи підвищення ефективності технологічних процесів та інноваційні методи аналітики. Дискусії після виступів підтвердили зацікавленість професійної спільноти у впровадженні цих ідей на практиці.

Учасники ХІІ науково-практичної конференції школи молодих науковців АТ «Фармак» отримали можливість поспілкуватися з провідними фахівцями фармацевтичної галузі та дізнатися про сучасні тенденції розвитку фармацевтичного ринку. Також приємним бонусом стали цінні подарунки від АТ «Фармак», що отримали учасники, які виступили з усними доповідями.

Вдячні співробітникам і керівництву АТ «Фармак»! А нашим здобувачам освіти бажаємо наукових і професійних досягнень та перемог!

Опублікований: 10-01-2025
Читайте також:
Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ

2 лютого 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся Зимовий фізичний тренінг для старшокласників. Захід був організований спільно з фахівцями Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету й присвячувався ознайомленню учнів із розділом механіки та механічних коливань, підготовці до зо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ 05 лютого 2019

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту. Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 лютого 2021

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 травня 2019

Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису

Українська національна комісія з питань правопису запропонувала до уваги громадськості проект нової редакції Українського правопису. Проект документа оприлюднений Міністерством освіти і науки. Автори Українського правопису зазначають, що він розроблений на фундаменті української правописної традиції з урахуванням новітніх мовних явищ, що набувають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису 16 серпня 2018