Н У Х Т

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників

09 серпня 2024

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників

Учасники додаткової сесії ЄВІ, які вступатимуть до магістратури або аспірантури, отримали результати за шкалою 100-200 балів у своїх е-кабінетах. Інформація про рейтингові бали, що використовуються для розрахунку конкурсного бала, розміщена у вкладці «Результати».

Щоб взяти участь у конкурсному відборі до магістратури, учасникам тестування потрібно було отримати мінімум 100 рейтингових балів, тобто набрати як мінімум по 5 тестових балів з кожної частини ЄВІ (за блок з іноземної мови і блок ТЗНК).

Вступники до аспірантури для допуску до вступних іспитів мали набрати з блоку ТЗНК 160 рейтингових балів (не менше 21 тестового бала).

Нагадаємо, результати ЄВІ за рейтинговою шкалою 100-200 отримуються переведенням тестових балів відповідно до таблиць переведення, затверджених МОН.

Результати додаткової сесії ЄВІ будуть передані до ЄДЕБО 20 серпня. Тож, у вступників до магістратури залишатиметься ще два дні, до 18:00 22 серпня, щоб подати заяви на вступ. Майбутні аспіранти матимуть час до 6 вересня 2024 року включно.

Опублікований: 09-08-2024
Читайте також:
Як оплатити участь у спецсесії ЄВІ

З 12 до 19 серпня триває реєстрація на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту вступників до магістратури та аспірантури, які не змогли взяти участь в основній або додатковій сесії ЄВІ чи бажають перескласти іспит і покращити свій результат. Скласти спецсесію ЄВІ зможуть усі вступники, хто вчасно зареєструється (звернувшись особисто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як оплатити участь у спецсесії ЄВІ 12 серпня 2024

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024

Із початком нового навчального року посилюється профорієнтаційна робота з навчальними закладами України

Наприкінці першого тижня навчання керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій було запрошене на педагогічну раду Харківського наукового ліцею «Обдарованість», з яким у минулому навчальному році нашим університетом було укладено угоду про співпрацю та спільно реалізовано ряд успішних кроків у напрямку профорієнтаційної підготовки у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із початком нового навчального року посилюється профорієнтаційна робота з навчальними закладами України 09 вересня 2024

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019