Н У Х Т

Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості

20 жовтня 2023

Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241  «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід». Цього разу на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Лариси Шаран спікером виступила успішна випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, управителька готельного парку ТОВ «Гранд Чубинське» Лілія Юнг.

Фахівчиня зосередила увагу на ключових моментах дотримання санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах гостинності, як запоруці успіху готельно-ресторанного бізнесу, зокрема на використанні закладом безпечних матеріалів і поверхонь, що контактують з харчовими продуктами; безпечних пакувальних матеріалах; програмі миття, очищення, прибирання та дезінфекції виробничих приміщень, інвентарю та обладнання; кольоровому кодуванню інвентарю; правилах поведінки персоналу, відвідувачів виробничих приміщень; періодичності проходження медоглядів персоналу; вимогах до  спецодягу та догляду за ним; умовах зберігання та температурних режимах для різних груп сировини та харчової продукції; правилі FIFO/ FEFO; умовах транспортування харчової продукції і т.п.

Здобувачі вищої освіти задавали лекторці дуже багато запитань, на які отримували вичерпні відповіді.

Колектив кафедри висловлює вдячність Лілії Юнг за таку змістовну лекцію, бажає успіхів у професійній діяльності та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії

7 червня 2022 року заступниця голови відділу бухгалтерського обліку в Equateх as part of the Computershare Group Анастасія Хромець прочитала гостьову лекцію для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і  аудиту. Керуючись власним практичним професійним досвідом, фахівчиня познайомила слухачів із особливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії 09 червня 2022

Практичне заняття по робототехніці

Кілька тижнів тому кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала для використання в навчальному процесі робототехнічний комплекс ABB IRB1200. Завдяки партнерам кафедри, компаніям «АВВ» і «ЛБЮ-тех» здобувачі освіти мають можливість вивчати робототехніку не лише в теорії, а й на практиці. Зокрема, старший викладач Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття по робототехніці 23 жовтня 2020

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів

Поглибити практичні знання з дисциплін «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» та «Основи проектування біотехнологічних виробництв» на XI Міжнародній виставці «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» мали змогу студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Це була не просто цікава е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів 19 жовтня 2018

Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

15 червня 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврського рівня денної форми навчання. Набуті протягом чотирьох років навчання компетентності оцінювала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 17 червня 2022