Н У Х Т

Основам холодильної техніки навчав спеціалістів ТОВ «METRO Кеш Енд Керрі Україна» доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

18 жовтня 2019

Основам холодильної техніки навчав спеціалістів ТОВ «METRO Кеш Енд Керрі Україна» доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Необхідність мати бодай базові теоретичні знання відчувають спеціалісти, що працюють і на великих, і на невеликих підприємствах. І тут їм на допомогу приходять фахівці нашого університету.

Ось і доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко прочитав доповідь-тренінг із основ холодильної техніки для спеціалістів ТОВ «METRO Кеш Енд Керрі Україна».

«METRO Кеш Енд Керрі» – мережа магазинів професійної оптової торгівлі на засадах самообслуговування у Європі, Азії та Африці. Термін «cash&carry» означає «плати готівкою і забирай товар сам». Магазини «METRO Кеш Енд Керрі», що працюють за цією концепцією, обслуговують клієнтів, які купують товари для задоволення своїх бізнес-потреб.

 

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Закордонні стажування наших викладачів – тривають

Спілкування із іноземними колегами завжди дає нові ідеї, розширює кругозір і збагачує знаннями. В умовах обмеженого пересування онлайн-стажування стали прекрасною можливістю отримати цінну інформацію від цікавих лекторів. Викладач кафедри економіки праці та менеджменту Діана Грищенко успішно завершила стажування від Європейської ліги професійного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонні стажування наших викладачів – тривають 19 червня 2020

Впровадженню систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів навчать виробничників наші фахівці

З 12 по 16 березня 2018 року фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ проведуть для спеціалістів харчових підприємств і організацій Одеси і передмість, включаючи підприємства громадського харчування, семінар-тренінг «Впровадження і функціонування систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів». Згідно із Законом «Про осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадженню систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів навчать виробничників наші фахівці 05 лютого 2018

Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення книжкової полички магістрантів 30 червня 2023