25 січня 2023 року Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Кодекс продуктів харчування 2022 і Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства.
Спікерами виступили віце-президент відділу харчових наук Національної асоціації ресторанів США Патрік Гузл і доктор філософії, професор відділу сільського господарства та гуманітарних наук Університету штату Північна Кароліна Бенджамін Чепмен.
Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова та Володимир Захаров, а також старший викладач Володимир Польовик.
У рамках вебінару обговорювали Кодекс продуктів харчування 2022, випущений Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (Food and Drug Administration). Спікери розповіли про те, чому були внесені зміни до Кодексу продуктів харчування та як ці зміни допомагають убезпечити гостей. Також був зроблений акцент на зміни у роботі закладів, з якими доведеться зіткнутися рестораторам у зв’язку з виходом нового харчового кодексу та оцінку впливу оновленого документу на операторів громадського харчування з промислової, академічної та наукової точки зору.
Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайшли представлену інформацію дуже актуальною і цікавою, і планують застосувати її при викладанні курсів кафедри, а також при керівництві курсовими та кваліфікаційними роботами здобувачів.