Н У Х Т

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 січня 2023

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Кодекс продуктів харчування 2022 і  Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства.

Спікерами виступили віце-президент відділу харчових наук Національної асоціації ресторанів США Патрік Гузл і доктор філософії, професор відділу сільського господарства та гуманітарних наук Університету штату Північна Кароліна Бенджамін Чепмен.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова та Володимир Захаров, а також старший викладач Володимир Польовик.

У рамках вебінару обговорювали Кодекс продуктів харчування 2022, випущений Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (Food and Drug Administration). Спікери розповіли про те, чому були внесені зміни до Кодексу продуктів харчування та як ці зміни допомагають убезпечити гостей. Також був зроблений акцент на зміни у роботі закладів, з якими доведеться зіткнутися рестораторам у зв’язку з виходом нового харчового кодексу та оцінку впливу оновленого документу на операторів громадського харчування з промислової, академічної та наукової точки зору.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайшли представлену інформацію дуже актуальною і цікавою, і планують застосувати її при викладанні курсів кафедри, а також при керівництві курсовими та кваліфікаційними роботами здобувачів.

Опублікований: 27-01-2023
Читайте також:
Нові перспективи для сфери освіти

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», про що отримала відповідний сертифікат. Конференція включала лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перспективи для сфери освіти 30 грудня 2022

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Віра Дробот. До складу комісії увійшли також доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ 20 лютого 2020

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

«Сонячна Затока, берег моря і можливість не тільки відстояти честь кафедри, а ще й відпочити. Це ж так круто, дівчата…», – згодилися між собою учасниці гуртка «Biotech», магістрантка Наталія Клименко та аспірантки Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька, які підготували та відправили ще на початку березня роботу «Альтернативне перероблення відпрацьованої со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech» 09 червня 2020

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець відвідала серію онлайн-конференцій «Uni-Biz Bridge 6», спрямованих на обмін досвідом між бізнесом та освітою. Представники бізнес-тренінгових компаній ділилися з понад 700 викладачами з усієї України своїми напрацюваннями у сфері проведення професійної підготовки на навчання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка 18 лютого 2021