Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

09 грудня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв’язки з профільними коледжами та технікумами, доцент Оксана Шульга відвідала Київський коледж туризму та готельного господарства з метою ознайомлення випускників коледжу зі спеціальностями «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація».

У випускників коледжу викликала зацікавлення споріднена спеціальність, яка є актуальною, враховуючи нинішні зміни у харчовому законодавстві.

Нашого викладача привітно зустріла завідувач відділення ресторанного господарства Галина Українець і представила студентам коледжу відповідного напряму.

Оксана Шульга продемонструвала експрес-метод виявлення фальсифікації меду із залученням студентів і викладачів коледжу, що викликало жвавий інтерес і ряд питань щодо фальсифікації меду на ринку України.

Також студенти коледжу цікавилися умовами вступу та навчання в НУХТ, на що отримали вичерпні відповіді. Також вони були запрошені на січневий День відкритих дверей університету.

Сподіваємося на плідну співпрацю наших навчальних закладів.  

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів 05 квітня 2023

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв!

Нинішні епідемічні реалії накладають свій відбиток на усі сфери діяльності людей. Тож приємність нагородити переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» триває! І днями заслужені нагороди нарешті отримали здобувачки ступеня магістра за спеціальністю «Біотехнології та біоінж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв! 31 травня 2021

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі «Експорт органічної продукції з України 2020: аналіз та тенденції», організованому за сприяння ТОВ «Органік стандарт». Під час вебінару виступили: директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський, начальниця відділу державної політики у сфері органічног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі 30 вересня 2021

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують долучатися до різноманітних курсів неформальної освіти для покращення своїх hard і soft skills. Цього разу студентки третього курсу Ярина Заїцька (група БТ-3-3) та Анастасія Бовтрук (група БТ-3-1) пройшли курс «Introduc...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies» 18 червня 2024