Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

09 грудня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв’язки з профільними коледжами та технікумами, доцент Оксана Шульга відвідала Київський коледж туризму та готельного господарства з метою ознайомлення випускників коледжу зі спеціальностями «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація».

У випускників коледжу викликала зацікавлення споріднена спеціальність, яка є актуальною, враховуючи нинішні зміни у харчовому законодавстві.

Нашого викладача привітно зустріла завідувач відділення ресторанного господарства Галина Українець і представила студентам коледжу відповідного напряму.

Оксана Шульга продемонструвала експрес-метод виявлення фальсифікації меду із залученням студентів і викладачів коледжу, що викликало жвавий інтерес і ряд питань щодо фальсифікації меду на ринку України.

Також студенти коледжу цікавилися умовами вступу та навчання в НУХТ, на що отримали вичерпні відповіді. Також вони були запрошені на січневий День відкритих дверей університету.

Сподіваємося на плідну співпрацю наших навчальних закладів.  

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
Аналітик даних – цікаво, сучасно, затребувано!

Сьогодні старшокласники комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський обласний ліцей» слухали лекцію про професію аналітика даних, яку для них прочитав старший викладач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки факультету автоматизації і комп’ютерних систем Михайло Грама. Лектор розповів про завдання та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аналітик даних – цікаво, сучасно, затребувано! 13 лютого 2025

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку. Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 14 вересня 2021

Із глобальними перспективами для української освіти знайомляться викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилися до семінару «Глобальні тренди та майбутнє освіти», який відбувся за участі одного з найвпливовіших аналітиків сучасної освітньої політики – Андреаса Шляйхера, директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із глобальними перспективами для української освіти знайомляться викладачі 02 червня 2025