Н У Х Т

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

26 липня 2021

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими.

Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті.

23 липня Бюро провело вебінар «European Green Deal як стратегія сталого зростання. Загрози і/або можливості для України?», участь у якому взяли наші викладачі кафедр екологічної безпеки та охорони праці й експертизи харчових продуктів.

Спікером виступив керівник департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук, провідний викладач ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000, FSSC 22000, провідний аудитор ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000; LEED; CDM/JI Іван Соколов.

Наші фахівці долучилися до активного обговорення питань: Green Deal як концепція, звідки походить поняття Green Deal, на які сектори економіки найбільш спрямований Green Deal, які вимоги включає в себе ця концепція, Green Deal та Україна, що, на даний момент, є в Україні за цією концепцією, які законодавчі вимоги в Україні, до кого може бути застосований Закон від 12.12.2019 №377-ІХ «Про обов’язкову верифікацію парникових газів», який діє з 26.03.2020, що таке верифікація та моніторинг, стандарт ISO 14064.

Отримана інформація буде використана при читанні лекційних курсів, керуванні курсовими і кваліфікаційними роботами здобувачів.

Опублікований: 26-07-2021
Читайте також:
Родзинки своєї спеціальності очима студентів

На кафедрі обліку і аудиту відбувся конкурс відеороликів «Моя спеціальність – найкраща». Конкурсні роботи на розгляд прискіпливому журі представили здобувачі освітнього ступеню «Магістр» і «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». За результатами перегляду відеороликів і їх обговорення організаційний комітет відзначив обізнаність і еру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки своєї спеціальності очима студентів 11 січня 2019

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Випускники коледжів, що входять до навчального комплексу НУХТ, мають унікальну нагоду продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», залишаючись у рідних стінах. А для тих, хто забажає вступити до базового університету – зробити це буде значно простіше. Саме з цього почав свою зустріч із майбутніми випускниками Сумського коледжу ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2019

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 листопада 2021

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна»

14 вересня студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладачів спецдисциплін Ольги Бондаренко та Людмили Черниш взяли участь у Фестивалі вареників, який відбувався в рамках Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна». Акцентом фестивалю стали українські традиції. Саме з їх дотриманням була представлена презентація усіх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна» 16 вересня 2019