Н У Х Т

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

26 липня 2021

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими.

Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті.

23 липня Бюро провело вебінар «European Green Deal як стратегія сталого зростання. Загрози і/або можливості для України?», участь у якому взяли наші викладачі кафедр екологічної безпеки та охорони праці й експертизи харчових продуктів.

Спікером виступив керівник департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук, провідний викладач ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000, FSSC 22000, провідний аудитор ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000; LEED; CDM/JI Іван Соколов.

Наші фахівці долучилися до активного обговорення питань: Green Deal як концепція, звідки походить поняття Green Deal, на які сектори економіки найбільш спрямований Green Deal, які вимоги включає в себе ця концепція, Green Deal та Україна, що, на даний момент, є в Україні за цією концепцією, які законодавчі вимоги в Україні, до кого може бути застосований Закон від 12.12.2019 №377-ІХ «Про обов’язкову верифікацію парникових газів», який діє з 26.03.2020, що таке верифікація та моніторинг, стандарт ISO 14064.

Отримана інформація буде використана при читанні лекційних курсів, керуванні курсовими і кваліфікаційними роботами здобувачів.

Опублікований: 26-07-2021
Читайте також:
Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади

11 березня 2020 року відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади з фізики серед студентів І-ІІ курсів НУХТ. У майстерності розв’язування цікавих задач з фізики змагалися 19 студентів. Найбільш активними були учасники із Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, факультетів автоматизації і комп’ютерних систем та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади 13 березня 2020

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна»

У рамках кафедрального плану проведення гостьових лекцій для магістрантів першого курсу освітньої програми «Технологія зберігання консервування і переробки м'яса» у конференц-залі компанії «Ch. Hansen Україна» відбулося семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент якості та безпеки м’ясної галузі», організоване професоркою кафедри технології м’яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна» 01 червня 2021