Н У Х Т

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

30 січня 2018

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова.

У рамках заходу були обговорені: сучасні методи підбору і аналізу наукової літератури; рекомендації щодо формату рукопису; міжнародний стандартний номер серіального видання (ISSN), ідентифікатор цифрового об'єкта DOI: основні поняття; підбір і оцінка наукового видання; представлення публікацій науковій спільноті; базові та унікальні можливості платформи Web of Science у світлі публікацій рукописів у міжнародних і вітчизняних виданнях.

Семінар завершився плідною дискусією, після якої кожний учасник мав можливість зареєструвати власний профіль у науково-метричній базі Web of Science.

Опублікований: 30-01-2018
Читайте також:
Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту підготували та видали колективну монографію «Управління розвитком підприємств в умовах трансформації економічних відносин». У монографії розкриті особливості управління розвитком підприємств у складних умовах трансформації економічних відносин і глобалізації економіки. Досліджені процеси привели кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту 05 лютого 2020

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій

20 грудня 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилися до вебінару «Кваліфікаційні центри. Правовий статус. Окремі аспекти створення та акредитації», що проводило Національне агентство кваліфікацій. Керівниця відділу акредитації Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій 21 грудня 2023

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Еразмус+ – це програма ЄС, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту. Саме завдяки цій програмі заклади вищої освіти України мають можливість створювати партнерства з вишами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022 н. р. 26 травня 2021