Н У Х Т

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

30 січня 2018

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова.

У рамках заходу були обговорені: сучасні методи підбору і аналізу наукової літератури; рекомендації щодо формату рукопису; міжнародний стандартний номер серіального видання (ISSN), ідентифікатор цифрового об'єкта DOI: основні поняття; підбір і оцінка наукового видання; представлення публікацій науковій спільноті; базові та унікальні можливості платформи Web of Science у світлі публікацій рукописів у міжнародних і вітчизняних виданнях.

Семінар завершився плідною дискусією, після якої кожний учасник мав можливість зареєструвати власний профіль у науково-метричній базі Web of Science.

Опублікований: 30-01-2018
Читайте також:
Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів

Наприкінці травня в місті Ляочен (провінція Шаньдун, Китай) за підтримки Китайського уряду відбулися Міжнародна конференція з обміну талантами (відділ у Ляочен) і Міжнародний лекційний зал Qilu, які відвідала професорка кафедри експертизи харчових продуктів, академік УАН Оксана Шульга. На заході були присутні представники Інституту технічної тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2023

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання

Щоб повноцінно впровадити дуальне навчання в Україні, потрібно серйозно змінити законодавство – відповідні новації МОН готуватиме впродовж 2018 року. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець під час прес-конференції, присвяченої дуальній освіті в Україні. «Одна з найважчих проблем української вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання 30 січня 2018

Із честю пройшли випробовування захистом дипломних робіт магістри хіміки-технологи

Ось і настала пора випуску магістрів хіміків-технологів, що навчалися за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», спеціалізацією «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». 20 та 22 лютого 10 студентів із честю пройшли випробовування захистом своєї дипломної роботи, яка протягом навчання в магістратурі складалася як бл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із честю пройшли випробовування захистом дипломних робіт магістри хіміки-технологи 23 лютого 2018

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

Карантин не стає на заваді здобувачам освітнього ступеню «Магістр» кафедри технології молока і молочних продуктів успішно здобувати фахові компетентності. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів» (викладачі – доценти Оксана Кочубей-Литвиненко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 05 травня 2020