Н У Х Т

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі

12 лютого 2025

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі

11 лютого 2025 року відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

За ініціативи кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачі якої були модераторами, захід відбувся у змішаному форматі. До ліцею №197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району міста Києва завітав профорієнтаційний квартет кафедри у складі завідувачки Галини Лук’янець, відповідальної за профорієнтаційну роботу кафедри Юлії Ткачук, викладачок Інни Форостюк і Лариси Яненко. В актовій залі зібралося понад 60 ліцеїстів випускних 10-11 класів.

У цифровому просторі факультету гостей зустрічали деканка Віта Цирульнікова, заступниця декана і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, викладацько-студентський колектив.

Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має високі рейтингові позиції та визнання у вітчизняному і міжнародному освітньо-науковому просторі, спеціальності та освітні програми факультету, акцентувавши увагу слухачів на фокус підготовки, сучасну інфраструктуру університету і навчально-науковий комплекс факультету, практичну підготовку у кращих готельно-ресторанних підприємствах і туристичних операторах нашої країни і за кордоном, сферу діяльності випускників та їхні історії успіху у вітчизняній і міжнародній індустрії гостинності.

Реєстрація на НМТ-2025 уже близько, тому у фокусі зустрічі – особливості складання НМТ-2025 і підготовка до нього у нашому університеті.

Заступниця декана Олена Тищенко розповіла про цікаве, різноманітне, захоплююче, трансформаційне студентське життя, яке допомагає сформувати проактивну життєву і громадянську позиції, конкурси професійної майстерності/челенджі та запросила гостей долучитися до традиційного щорічного конкурсу факультету Масниця-FEST 2025 .

Цього дня у віртуальному просторі також була голова студентської ради факультету, відмінниця, стипендіатка Верховної Ради України, переможниця кулінарних конкурсів Поліна Ляхович.

Поліна – яскрава і талановита здобувачка освіти, випускниця Волинського фахового коледжу нашого університету, яка підтвердила гостям, що у НУХТ їхні професійні та особистісні мрії стануть реальністю.

Гостей в офлайні очікував профорієнтаційний інтерактив від кафедри іноземних мов професійного спрямування – міні-квіз про популярні страви Великобританії з приємними солодкими подарунками переможцям.

Профорієнтаційна команда факультету консультувала в офлайні та онлайні, активно запрошувала долучитися до комунікаційних каналів університету і тримати разом курс на вступну кампанію-2025.

Новим профорієнтаційним івентам бути!

Опублікований: 12-02-2025
Читайте також:
Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 31 січня 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 01 лютого 2023

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго» аспірантки Юлії Сорочинської.  Науковий керівник роботи – професорка Віра Дробот. Юлія Сорочинська представила результати досліджень технології безглюте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 січня 2021

Шана Герою

18 січня 2018 року студенти та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ зібралися на Реквієм Пам’яті загиблого на передовій АТО випускника коледжу Михайла Дімітрова. З перших днів подій він добровольцем перебував на лінії вогню. Називав себе «Гайдамакою з Авдіївки». Із Донбасу прийшла страшна звістка: ворожий набій обірвав життя муж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шана Герою 19 січня 2018

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021