Н У Х Т

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON

21 квітня 2023

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки делегувала асистентку Катерину Грінінг до участі в YOUNG INNOVATION HACKATHON, що проходить на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс стартапів, який підтримає молодих українських вчених і винахідників, організувала Європейська мережа підприємств України, за підтримки МОН України.

У рамках хакатону заплановане презентування власних розробок, консультація з менторами, пітччинг, пітч-сесія для 10 відібраних команд і поїздка до Німеччини трьох кращих проєктів. Команди, які отримають рекомендації, матимуть можливість взяти участь у тренінгах у м. Галле (Німеччина) та представити свої стартапи на великому фестивалі у м. Лейпциг.

Катерина представила разом із командою новітні мехатронні дозувальні системи для формування багатокомпонентних косметичних засобів із різними фізико-механічними властивостями, зацікавила менторів бізнес-планом розвитку запропонованої ідеї, отримала схвальні відгуки.

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки підтримує команду своїх молодих вчених і бажає перемоги в наступному етапі хакатону.

Опублікований: 21-04-2023
Читайте також:
Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 травня 2024

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники

Напередодні вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із викладачкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою ознайомились із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України. Ці питання були розкриті протягом 15-17 січня 2021 р. у рамках онлайн-конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники 19 січня 2021

Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками 31 травня 2021

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами. Дід Мороз, Снігуронька, студактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ 28 грудня 2019