Н У Х Т

Старт декади

16 січня 2018

Старт декади

З 2003 року, вже 15 років поспіль, у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить декада комісії інформатики та комп’ютерних технологій. У цьому році вона триває з 15 по 26 січня. В цей час для студентів проводяться різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок в світі інформаційних технологій.

16 січня для студентів першого курсу  -  майбутніх програмістів відділення автоматизації і комп’ютерних систем традиційно відбувся відкритий захід «Кращих програмістів готують у нас». Під час цього цікавого дійства студенти-першокурсники ознайомились з напрямами навчальної та творчої діяльності студентів спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» і викладачів циклової комісії інформатики та комп’ютерних технологій, які готують майбутніх техніків-програмістів.

Голова фахової комісії Володимир Борщ і завідувач відділення Тетяна Брацюн ознайомили студентів із основними рисами їх майбутньої професії, з фаховими предметами, які доведеться вивчити, з викладачами, які їх будуть навчати, запрошували до участі в заходах декади та в житті громади програмістів коледжу.

Весело і завзято пройшов брейн-ринг між двома командами, в якому найкмітливіші учасники отримали цікаві заохочувальні призи.

Дієві поради та цікаві настанови першокурсники отримали від старших товаришів, зокрема, від четвертокурсника Валентина Артеменка, який є одним із кращих студентів коледжу.

Кульмінацією цього яскравого дійства стало загальне виконання гімну спеціальності всіма учасниками заходу.

Опублікований: 16-01-2018
Читайте також:
Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Випускники коледжів, що входять до навчального комплексу НУХТ, мають унікальну нагоду продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», залишаючись у рідних стінах. А для тих, хто забажає вступити до базового університету – зробити це буде значно простіше. Саме з цього почав свою зустріч із майбутніми випускниками Сумського коледжу ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2019

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням. Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників! 16 квітня 2024

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 серпня 2020

Виробничий досвід для майбутніх технологів

23 травня на запрошення Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» студенти груп МО-3-2 та МЯ-3-1 разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцентом Оксаною Кочубей-Литвиненко, заступником директора, доцентом Анастасією Пухляк і викладачами кафедри технології молока та молочних продуктів: зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничий досвід для майбутніх технологів 24 травня 2018