Н У Х Т

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

30 січня 2023

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

Міжнародне стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з метою вдосконалення і покращення професійних компетенцій та обміну світовим досвідом. Саме тому викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Лариса Капінус, Катерина Семененко та Ірина Ніколаєнко пройшли науково-педагогічне стажування в Латвії за темою «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління». Обмін світовим досвідом відбувся на базі Балтійського науково-дослідного інституту проблем трансформації економічного простору.

Викладачки ознайомилися зі спектром профільних спеціальностей у галузі економіки, дистанційною системою роботи навчальних закладів, нормативною базою, що регулює підготовку кадрів у системі вищої освіти Латвії. Учасники стажування виконували індивідуальне завдання, удосконалюючи таким чином компетенції в галузі економіки, менеджменту та маркетингу.

Також викладачі підготували науково-методичні доповіді, тези яких були опубліковані в збірнику наукових праць «Innovative Educational Technologies: European Experience and Its Application in Training in Economics and Management».

Отриманий досвід буде використаний викладачами кафедри маркетингу в освітньому процесі з низки навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 075 «Маркетинг», 061 «Журналістика» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Опублікований: 30-01-2023
Читайте також:
Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом неурядової організації «Українська асоціація аюрведа-йога». Діяльність асоціації спрямована на гармонізацію аюрведичної концепції здоров’я відповідно до умов життя в Україні, розвиток та популяризацію аюрведичної науки в країні. Розширення співпраці кафедри в межах асоціації сприятиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 квітня 2023

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі. Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 вересня 2021

Зустрічі, що визначають майбутнє

22 січня 2018 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра Чепелюка з викладачами коледжу та студентами, що навчаються за спеціальністю «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Фахівець розповів студентам про стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі, що визначають майбутнє 23 січня 2018