Н У Х Т

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

30 january 2023

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

Міжнародне стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з метою вдосконалення і покращення професійних компетенцій та обміну світовим досвідом. Саме тому викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Лариса Капінус, Катерина Семененко та Ірина Ніколаєнко пройшли науково-педагогічне стажування в Латвії за темою «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління». Обмін світовим досвідом відбувся на базі Балтійського науково-дослідного інституту проблем трансформації економічного простору.

Викладачки ознайомилися зі спектром профільних спеціальностей у галузі економіки, дистанційною системою роботи навчальних закладів, нормативною базою, що регулює підготовку кадрів у системі вищої освіти Латвії. Учасники стажування виконували індивідуальне завдання, удосконалюючи таким чином компетенції в галузі економіки, менеджменту та маркетингу.

Також викладачі підготували науково-методичні доповіді, тези яких були опубліковані в збірнику наукових праць «Innovative Educational Technologies: European Experience and Its Application in Training in Economics and Management».

Отриманий досвід буде використаний викладачами кафедри маркетингу в освітньому процесі з низки навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 075 «Маркетинг», 061 «Журналістика» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Published on: 30-01-2023
Read also:
Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

READ YOURSELF

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 april 2023

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

READ YOURSELF

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 may 2022