Н У Х Т

Новий цікавий і корисний комунікативний досвід викладачів кафедри біотехнології і мікробіології

27 січня 2021

Новий цікавий і корисний комунікативний досвід викладачів кафедри біотехнології і мікробіології

Жодна пандемія та обмеження вже не створять перешкод інформуванню абітурієнтів щодо вибору майбутньої спеціальності й закладу вищої освіти, адже маємо на озброєнні сучасні засоби комунікацій. Тож, переповнені бажанням проінформувати якомога більшу кількість майбутніх вступників про онлайн-День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю, який відбудеться вже зовсім незабаром, 29 січня, викладачі кафедри біотехнології і мікробіології не могли не взяти участь у Калейдоскопі професій, організованому і проведеному за ініціативи заступниці директора з навчально-виховної роботи Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи №16 Ірини Кирдей.

Захід відбувався не на звичній для наших фахівців із досвіду дистанційного навчання платформі Zoom, а за допомогою платформи Google Meet. Саме тому це була не лише актуальна зустріч зі школярами, а ще й новий цікавий і корисний комунікативний досвід.

У цьому зимовому Калейдоскопі професій взяли участь більше сімдесяти учасників. Національний університет харчових технологій і кафедру біотехнології і мікробіології представили Світлана Тетеріна та Віктор Удимович разом зі своєю вихованицею, магістранткою першого року навчання Анною Яровою. Вони мали близько 15 хвилин для представлення НУХТ і спеціальностей факультету.

Під час свого виступу викладачі ознайомили абітурієнтів зі спеціальностями, які пропонує наш університет і найдетальніше презентували спеціальність «Біотехнології та біоінженерія». Школярі ознайомилися з перевагами навчання на біотехнолога саме у НУХТ, матеріальним і технічним забезпеченням, перспективами працевлаштування. Не забули розповісти їм і про спортивне та культурно-масове життя студентів, яке і в умовах карантинних обмежень досить насичене і різноманітне. Світлана Тетеріна запросила присутніх відвідати сайти кафедри, факультету та університету і наголосила, що тут можна отримати відповіді на ті питання, які саме зараз найбільш гостро постають перед абітурієнтами.

Наприкінці своєї презентації наші представники запропонували учасникам заходу переглянути відеоролик, підготовлений профорієнтаційним сектором, який дозволив поринути в атмосферу справжніх лабораторних робіт і «підглянути» за процесом виконання наукової роботи в науково-дослідній лабораторії та мікробіологічному боксі. А на останок запросили школярів долучитися до участі в запланованому онлайн-Дні відкритих дверей.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології висловлює щиру вдячність адміністрації Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи №16 і особисто Ірині Дмитрівні за надану можливість бути учасниками цього заходу. Викладачі сподіваються побачити багатьох із присутніх на Калейдоскопі професій школярів у себе на онлайн-Дні відкритих дверей, а згодом і в якості здобувачів вищої освіти нашого університету!

Опублікований: 27-01-2021
Читайте також:
Гостьовий майстер-клас від шеф-кондитерки до Дня гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

У день гостинності кафедри готельно-ресторанної справи дружна викладацько-студентська родина у складі завідувачки кафедри Лариси Шаран, відповідального за профорієнтаційну роботу Андрія Собіна, професорки Тетяни Сильчук, завідувачки лабораторії Аліни Ковтун зустрічала гостей, знайомила з освітньою діяльністю університету, спеціальностями та освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий майстер-клас від шеф-кондитерки до Дня гостинності кафедри готельно-ресторанної справи 31 березня 2025

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва. Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв 30 березня 2019

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету

16 грудня 2021 року в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання на посади за конкурсом. Претендентів представила вчена секретарка Наталія Ткачук. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції клопотала про присвоє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету 16 грудня 2021

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021